ع.ق
عنوان :

برفک دهان

دندانپزشک
سلام اقای دکتر وقتتون بخیر. بنده چند تا سوال از خدمتتون داشتم تفاوت برفک زبان با بار زبان چیه؟ من زبونم الان. مدت هاست سفید شده و کلا هم اهل مسواک زدن دندان و زبان نبودم. تا این که دندون اخر فک پایین سمت چپ دچار پوسیدگی ریشه شد. حقیقتش من قبل از اون رنگ زبونم رو چک نکرده بودم. ولی وقتی تو اینه نگاه میکنم خیلی سفید به نظر میرسه. یک زبان شور خریداری کردم و باهاش زبونم رو تمیز کردم تا یک ساعت خوبه ولی دوباره سفید میشه دندانپزشکم با اطمینان میگفت که برفک نیست چون فقط روی زبان هست. و به غیر از انتهای زبان جای دیگه ای حالت پنیری نداره که دکتر گفت عادی هست. ولی من خیلی نگرانم. ایا سفید شدن زبان میتونه ناشی از عفونت دندان باشه من تقریبا 6 ماه دندان پوسیده را در دهانم داشتم. ضمن این که لوزه سمت چپم همان قسمتی که دندان بود ورم کرده. و احساس خشکی در دهان دارم. بعد از شستشوی زبان با زبان شور احساس سوزش در دهانم کردم. ضمن این که بنده تقریبا از اوایل اسفند تا اواخرر ان سرفه کرده و دکتر برای من ازیترو مایسین کاموکسی کلاو و انتی هیستامین تجویز کرد. الان وضع سرفم خیلی بهتر شده ولی هموز هم تک سرفه خشک دارم. ولی نمیدونم که سفیدی زبان مربوط به قبل از سرفه بوده یا در حین آن

سلام
حال شما
اول باید بهداشت دهان و دندان را افزایش دهید.
با مسواک زدن ، نخ دندان و دهان شویه
بهد توسط یک دندانپزشک ویزیت شوید

ممنون امروز رفتم دندانپزشک گفت که یک ریشه پوسیده دارم و ترمیم کرد. فقط یک سوال عفونت دندان میتواند باعث تغییر رنگ زبان شود؟
و یا این که باعث رشد قارچ کاندیدا بشه؟
ممنون امروز رفتم دکتر دندانپزشک و گفت عادی هست و یک ریشه پوسیده داشتم که ترمیم کرد. فقط یک سوالی عفونت دندان و ریشه که طولانی مدت باشه میتونه باعث سفید شدن زبان و رشد قارچ و باکتری بر روی ان بشه؟