ه.ق
عنوان :

پا درد

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی دست
سلام. 28اسفندسال گذشته پام رو عمل کردین الان ک میخوام با عصا راه برم روی پام کبود میشه و وقتی هم ک میخوام پام رو تکون بدم از انتهای پام صدا میاد دلیلش میتونه چی باشه؟
آیا من اصلا میتونم راه برم یا هنوز زوده ؟

سلام و احترام
محل عملتون خوبه اگر می شود عکس برگه خلاصه پرونده رو هم ارسال کنید و اینکه داروی ضد لخته استفاده می کنید یا تموم شده و استفاده نمی کنید؟ صدا دقیقا از کجا لمس می کنید زانو یا مچ یا لگن

سیاه شدن و تورم پا بعد از عمل تا حدودی طبیعی است البته نه تورم شدید به دلیل اختلال گردش خون است که با سیر بهبودی کاهش پیدا می کند برای توانایی راه رفتن و فشار روی پای عمل شده بایستی عکس جدید بگیریم ببینیم که اوضاع چطور است

از داروهایی ک شما نوشتین استفاده میکنم آقای دکتر
پام هم از مچ صدا میده هم از گلن
آقای دکتر من میتونم راه برم با عصا یا هنوز زوده؟

داروی اول که ضد لخته است خیلی مهم که خدای نکرده خون در رگ ها لخته نزنه چون حدود یکماه از عمل گذشته یک عکس جدید بگیریم برام بفرستید بهتون بگم که چیکار کنیم یا 5 شنبه صبح ساعت 10 درمانگاه هستم عمل شده ها رو می بینم بیاید هم عکس جدید بگیرم و هم معاینه کنم

عکسی ک فرستادم رو امروز گرفتم
درمانگاه بیمارستان امام خمینی؟
دارو هارو هم مرتب استفاده میکنم

عکس رادیولوژی منظورم بود بله 5 شنبه صبح امام خمینی هستم حتی اگر نتونستید و در شهرستان هستید همون جا یک عکس رادیولوژی بگذارید برام بفرستید

چشم پنجشنبه میرسم خدمتتون
فقط یه سوال دیگه آقای دکتر میتونم با عصا راه برم یا زوده؟

با عصا راه بروید ولی روی پا فشار نیاورید تا عکس رادیولوژی بگیریم ببینیم چطور هست

چشم
مرسی از راهنمایی شما بینهایت تشکر
🙏

خواهش می کنم در خدمتم انشالله به زودی سلامتی کامل حاصل شود

🙏