ن.ا
عنوان :

توده روی سینه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام وقتتون بخیر من حدود دو هفته هستش که یک توده با ابعاد 4mm روی خط میدکلاویکولار سینه ی چپ. خودم حس میکنم که با لمس دقیق به نظر عمقی نیست و. محدود به پوست هستش از کیسه ی اب گرم. برای کاهش ورم و قرمزی اسفاده کردم که خیلی بهتر شد اما همچنان کمی برجسته است
میخواستم بدونم تو این شرایط که امکان دسترسی به پزشک و سونوگرافی وجود ندارد. توصیه ی شما چیه ؟
عکس به ضمیمه ارسال شد
سن :21

سن شما سن پرخطری نیست اگر سطحی و چسبیده به پوست است مربوط به پستان نیست باید سونوگرافی هردو پستان و ناحیه اگزیلا روز هفتم پریود باید انجام شود

🙏