ک.ش
عنوان :

کم کاری تیرویید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
باسلام
تصاویر 4آزمایش اخیر رو ارسال کردم
از آزمایش دوم باtsh=11.1مصرف روزانه یک قرص لوتیروکسین0.1رو شروع کردم بجز جمعه ها
از آزمایش سوم باtsh=0.18مصرف رو یه هفته قطع کردم وبعد با روزی نصف قرص ادامه دادم
اکنون پس از دو ماه مصرف tsh=0.14می باشد
سوال:
با توجه به tsh=0.14مصرف دوز مصرفی مناسب چیه؟
با توجه به antpoبالا تا چه مدت باید لوتیروکسین مصرف بشه؟
اقدامات احتمالی بعدی برای کنترل بیماری که باید انجام بشه چیه؟
در شهرستان هستم به فوق تخصص غدد دسترسی ندارم
باتشکر

سلام
با توجه به anti tpo مثبت، یعنی اینکه شما کم کاری تیرویید را به صورت ارثی مبتلا شدید، پس تا آخر عمرتون ، قرص تیرویید مصرف کنید، اگرچه ممکن هست مدتی نیاز نداشته باشید، ولی هر چی سن بالاتر می رود، علایم کم کاری تیرویید بارزتر می شود.
الان شما ، نصف قرص را هر روز به جز جمعه ها مصرف کنید.
تنها کاری که باید انجام بدید، یه سونوگرافی از تیرویید هست که باید انجام بدید.