س.ج
عنوان :

رفلاکس

فوق تخصص نوزادان
سلام خسته نباشی پسر چهار و پانزده روزه من دچار رفلاکس هست، و نفخ شدید، بعد از هر وعده شیر خوردن بالای ده تا باد گلو خشک و مرطوب میزنه ، یه مقدار هم بالا میاره، اصلا خواب ارومی نداره کل روز بیدار و وقتی میخابه بعد چند مین به خودش میپیچه و بیدار میشه و بلندش میکنم باد گلو میزنه چند تا، شب تا صبح در حال به خودش پیچیدن و زور زدنه، اصلا خواب ارومی نداره، وقتی دوماه بود امپرازول بهش دادم با انتی رفلاکس بی ولی تاثیری نداشت، چه شیر خودم رو فقط بدم چه شیر خشک همینجوریه ، انگاری تو چهار ماهگی تشدید شد قبلنا انقد بادگلو نمیزد، نزدیک یک ماه و نیم لبنیات و گوشت گاو و گوسفند نخوردم و دو هفته ای شیر خشک پپتی جونیور دادم ولی تاثیری نداشت، بعد مراعات کردن ازمایش مدفوع ازش گرفتن نه خون داشت نه موکوس به نظر جنابعالی ایا چون مراعات کردم ازمایشش نرمال شده و ممکنه که با تغییر رژیم تو مدفوع ش خون باشه ؟، الان وقتی دیدم ازمایش نرمال هست شروع کردم به ببلاک ای ار دادن ولی فرقی نکرده ، واقعا پسرم از این بادگلو ها ارامش نداره ،

سلام
جز باد گلو ،
شیر به شکل استفراغ یا از گوشه دهان بیرون میریزه؟

سلام اره
اگه به پشت دراز کشیده باشه بعضی اوقات استفراغی هست بعضی اوقات از گوشه لباش

قرص نکسیوم بیست میلی گرم روزی دوبار هربار یک چهارم قرص در یک قاشق غذاخوری شیر مادر حل کنید و بخوره

شربت موتیلیوم روزی دوبار هربار یک و نیم سی سی

این دو دارو رو تا یک ماه بدید
علایم رو بهم خبر بدید

شیر مادر و اگه خواستید شیر خشک بدید ببلاک AR
بدید

اگه جواب آزمایش مدفوع طبیعیه
پس آلرژی فعلا ندارم
رژیم لازم نداره
لبنیات کم کم شروع کنید

ممنون ممکنه به خاطر عدم تحمل لاکتوز باشه؟
غذای کمکی رو میتونم شروع کنم ؟ از چی شروع کنم؟
وقتی به خودش میپیچه لازم نیست قطره کولیک بهش بدم؟

نه این علایم عدم تحمل لاکتوز نیست

فعلا فقط فرنی

2 قاشق مرباخوری آرد برنج
نصف قاشق مرباخوری شکر
یک استکان آب جوش ولرم

این ترکیب ده دقیقه بجوشد
سپس شیر مادر یا شیر خشک آماده رو به قدری اضافه کنید تا مثل ماست شل بشه

روزی دوبار هربار سه تا پنج قاشق مرباخوری بهش بدید

این ترکیب رو اگه شیر خشک بهش اضافه نکنید تا یک روز میتونید توی یخچال نگه دارید

تا دو هفته همین رو بدید
بعدش یک بادام پوست کنده رو رنده کنید و همان اول کار به این ترکیب اضافه کنید

قطره کولیف روزی سه بار هربار پنج قطره
برای زور پیچ ها خوبه

ممنون از شما
ببخشید با اینکه من رژیم غذایی رو رعایت میکنم و ازمایش مدفوعش نرمال بوده ، پس چرا اینقد صورت و دماغشو میخارونه و همش اب دهنش اویزونه و تف دور دهنشه ، ممکنه به چی حساسیت داشته باشه که نخورم، چیزایی که این روزا می
خورم هویج ، برنج، نون ، مرغ، سیب زمینی،
ببخششید میتونم دیگه حبوبات و میوه بخورم؟

این حساسیت به بهاره
ربطی به هویج و تخم مرغ ... نداره

ببخشید اقای دکتر این همه باد گلو مرطوب و خشک که میزنه واسه رفلاکسشه؟ رفلاکسش خوب بشه دیگه باد گلو نمیزنه؟

بله علت ریفلاکسه
ریفلاکس با بزرگتر شدن بچه بهتر میشه
این درمانها هم کمک میکنه

خدا کنه
ممنون از صبر و شکیبایی شما
🙏

خواهش میکنم
خوش و خرم باشید کنار خانواده