س.ا
عنوان :

تغذیه نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب دکتر
وقتتون به خیر

جناب دکتر پسر من 70 روزش و از بیماران شماست (مراجعه دوم 99.2.1)
الرژی به پروتئین گاوی و مشکل عدم تحمل لاکتوز دارد و رفلاکس
در حال حاضر
نکسیوم1/4صبح و 1/3شب با اب سیب،و موتیلیوم 1/5میلی صبح و 1/5 میلی شب با معده خالی مصرف میکنه
بایو گایا روزی 5 قطره
ایزی کول 5 وعده هر بار 5 قطره
قطره آد 20 قطره
و D3 قطره 5

جناب دکتر نوزادم از شیر خودم و اپتامیل پپتی جونیور تغذیه میکنه
امروز اولین روز شروع موتیلیوم بعد بر خلاف هر بار به جای وعده های 60 تایی
وعده های 30 تایی دارم
نوزادم 5_10 دقیقه در هر وعده 2 ساعتش شیر مادر خورد و در این وعده ها یکی در میان همراه شیر مادر 30 سی سی شیر خشک خورد ، با این حال خیلی کم برگشت شیر داشت ولی نه پنیری
1.آیا این روند تغذیه برای نوزادم صحیح
هر 2 ساعت
10 دقیقه سینه مادر +30 میلی شیر خشک
و
وعده بعدی15 دقیقه فقط شیر مادر
و تکرار متوالی وعده ها به این صورت ؟ (در کل 6 وعده شیر خشک معادل 180 میلی در روز مصرف میشود)
2. نوزادم کمی خر خر میکنه موقع خوردن شیر مادر یا در خواب علتش چی میتونه باشه ؟

3.همچنین واکسنی هست به نام پرونا 13 ایا لازم به نوزادم تزریق کنم؟

4.خدمتتون فرمودم دانشجو دکترا هستم و برای تزم باید یه سفر داشته باشم در سفر اسکال نداره از اب معدنی جوشیده برای نوزادم مصرف کنم ؟
5. با توجه به کمبود بایو گایا اگر پیدا نکردیم په دارویی به جاش مد نظرتون هست ؟

با تشکر فراوان از شما بزرگوار
اوقات به کام شما
احمدی

سلام بله روند تغذیه مناسب است
واکسن پره ونار بعد از ماه 5 تزریق شود
آب جوشیده و خنک منعی ندارد
باید گایا اگر نبود قطره روتفلور روری 5 قطره
خر خر مربوط به نرمی حنجره. مجرای اشکی بسته . ریفلاکس خفیف و آلرژی فصلی است و مراقبت های معمول مانند ماساژ مجرا و مدیریت آلرژی و آفتاب مستقیم روزانه کافی خواهد بود