س.خ
عنوان :

درد شانه

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی دست
با سلام .به مدت یک ماه است که دردشانه دارم و بین عضله دلتویید و سه سر بازو درد میکند و عضله سفتی را در این منطقه حس میکنم.در عکس از بازو این ناحیه تیره افتاده است . .(متاسفانه بعد از حرکت تکراری با دست این اتفاق افتاد). البته چندین سال هست که این دست بعد از هر حرکتی اسپاسم و درد را داشت .چندین بار به دکتر مراجعه کردم و اخرین درمان تزریق مفصلی بتامتازون بود و بهبودی اندک بود (چند روز پیش).چپ دست هستم و دست چپم درد میکند .شانه ام صدا هم دارد مخصوصا وقتی بالا می آورم ..از دیروز کتف هم درگیر شده و متورم است .

سلام
با این علائم احتمالا پارگی تاندون شانه مطرح است و نیاز به ام آر آی دارد.

تا وقتی بتونم هزینه ام ارای رو بدم چکار کنم بدتر نشم حداقل تا هفته اینده
اقای دکتر من نوار عصب گرفتم میشه ببینید و نظرتون رو بگید

نوار عصب تقریبا مشکل ندارد و یه مشکل کوچک از اعصاب گردنی گزارش کرده که مهم نیست.
و اما برای شانه فعلا دستتون رو بالای سر نبرید و کارای بالای سر انجام ندهید.

گفتند دیسک گردن 5 و 6 و 7 دارم . یعنی من مشکل دیسک ندارم ؟

نه مهم نیست دقت کنین میبینین نوشته mild یعنی خفیف