س.د
عنوان :

استرس

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام آقای دکتر من حدود یک ماهی هست که احساس میکنم تو گلوم و زیر گلوم چیزی گیر کرده خیلی مشوش بودم به دلیل این بیماری یک بار یک ماه و نیم پیش و بار دیگر پانزده روز پیش به سی تی اسکن رفتم که گفتن مربوط به این بیماری نیست دفعه ی دوم که به سی تی اسکن رفتم انگار نبضی تو گلوم میزد و تنگی نفس داشتم بعد از گرفتن جواب سی تی این احساس کمتر شد دو روز بعد این احساس گرفتگی در گلو و زیر گلو بیشتر شد که با دکتر متخصص اسم و آلرژی صحبت کردم که گفتن امکان داره از استرس باشه و قرص پرانول 20 دادن هر 12 ساعت که دو تا خوردم ولی سرگیجه می گرفتم و دیگر مصرف نکردم و در این ده روز شدت اون گرفتگی در گلو و زیر گلو کمتر شده ولی مجددا گاهی می آید و گاهی میرود و مشکل گوارشی هم پیدا کردم که یک سری دارو برای آن مصرف میکنم.

سلام. این حالت برای خوردنتون مشکلی ایجاد کرده؟ همراه با استرس و ترسه؟ مداومه یا قطع و وصل میشه؟

نه خیر آقای دکتر برای خوردن مشکل ایجاد نکرده فقط گاهی آب میخورم انگار چیزی تو گلوم گیر کرده
همراه استرس و ترس بیشتر میشه
قطع و وصل میشه

بنظر میرسه حملات اضطرابه. اینکه بررسی کردید و مشکلی پیدا نشده هم نشون میده ماجرا بیشتر ذهنی است تا جسمی. اضطراب که درمان بشه، گیر افتادگی هم رفع میشه.

چه کار باید کنم آقای دکتر
من حتی آزمایش کامل خون هم رفتم و تیرویید رو هم چک کردم مشکل نداشت
اگر نیاز هست بفرستم

گفتم که از اضطرابه و نیاز نیست دنبال مشکل جسمی بگردید.
قرص بوسپیرون 5 میلی از داروخانه بگیرید و صبح و شب نصفه بخورید. داروی ضد اضطراب ضعیفه و حالتون رو بهتر میکنه.

آزمایش را
تا چه مدت بخورم آقای دکتر
من حدود 15 سال پیش 2 بار دچار تشنج شدم و تحت نظر پزشک دارو مصرف کردم و برطرف شد و الان 15 سال دارو مصرف نمیکنم این که الان مشکلی ایجاد نمی کند
🙏
سلام