ش.ر
عنوان :

ریه و کهیر

فوق تخصص ریه
سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
من شبنم رسولی هستم به شماره پرونده 37117
داروهایی که مصرف میکنم مونته لوکاست 10 و هیدروکسیزین25 و سیمبیکورت 160 و فیکسوفنادین 180 هستش که تمام شدن و باید می امدم مطبتون
در حال حاضر ریه من خیلی بهتر شده و گاهی اوقات یک روز درمیان اسپری مصرف میکنم
کهیرمم بهتر شده ولی گاهی روی بدنم تکه تکه ظاهر میشود
دندانپزشکم گفتن برای کشیدن دندانم باید از شما نامه ببرم و خیلی سریع هم باید دندانم را بکشم
حالا باید چکار کنم؟؟
و این که اگر بخواهم باردار بشوم داروهایی که استفاده میکنم برام مشکلی ایجاد نمیکند؟؟

سلام برای بارداری همه داروهای خوراکی قطع شود برای دندانپزشکی شماره واتز اپ بدهید برایتان نامه بدهم

اقای دکتر من میخوام 5ماه دیگه اقدام به بارداری کنم از الان باید داروهام قطع بشه؟؟
چون الان در حال حاضر داروهام تموم شده
ممنون  از لطفتون
*****091981
🙏

زمان بارداری و نه الان
نامه در واتز اپ میفرستم