س.ج
عنوان :

روزه

متخصص قلب و عروق
سلام آقای دکتر من 33 ساله هستم و پارسال عمل سوزاندن رگ داشتم به علت پی وی سی شدید که سه رگ رو سوزاندند علاوه بر آن لوزارتان و متفورمین و پنتو پرازول و سرترالین و کنکور هم مصرف میکنم با توجه به این موضوعات میتوانم روزه بگیرم؟

سلام وقت بخیر..این مشکل منعی برای روزه گرفتن نیست...و اگر روزه داری در مصرف منظم داروها مشکلی ایجاد نکند میتوانید روزه بگیرید.