ف.م
عنوان :

افت فشار خون

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام دکتر جان من یه مدته فشار پایینم میاد رو 4.5 5 ازمایش انجام دادم چیزی نشون نداده .. یه زخم معده هم دارم .. به نظرتون مشکل چیه..
یکم حالت گیجی دارم
چشمم هم یه حالت تاری و استیکماتی داره .. البته دکتر چشم نرفتم

با سلام. ازمایشات را بزایم بفرستید ببینم . دارویی برای معده می خورید ؟؟

امپرازول میخورم دکتر .. البته تقریبا یه 10 روز ازیترومایسین خوردم 3 4 روز پیش نمیدونم حالا خونریزی ایجاد کرده یا نه .. ولی مدفوعم سیاه نیست
خودم ژیلبرت دارم مادر زادی که بیلیروبین رو زیاد نشون میده ... تالاسمی مینور دارم

قند و چربی توی ازمایشات شما نیست . که حتمن باید داشته باشیم . . سطح سدیم و پتاسیم و کلسیم هم چک نشده. که باید چک بشود. اگر داروی معده می خورید برایم بنویسد

هستش دکتر
همشون هستن
یک دفعه خارج شید از اول بیاید تو برنامه همه ی عکس ها رو نشون بده
خوب چیکار کنیم اقای دکتر از نظر هورمونی شاید مشکل داشته باشیم

بله دیدم . همش خوبه. به احتمال خیلی زیاد از داروهاست . پس از قطع داروها اگر ادامه داشت به متخصص قلب هم باید رجوع کنید

ازمایش خاصی مدنظرتون نیست من انجام بدم ؟ . چون پس فردا میرم ازمایش دکتر نفرولوژی ازمایش کورتزول گفته

سطح کورتیزول و اوره وکراتینین و ACTHرا هم اضافه کنید حتمن 8 صبح باشه. ازمایش دیگری نمی خواهد . چون همش خوب بود

اوره و کراتین مگه تو ازمایشا نبود دکتر ؟ دوباره ازمایش بدم اونا رو ؟
باشه مرسیی دکتر جان
🙏