ن.خ
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
اقای دکتر من دباره مشکل خارش پوستم و کهیر زدن که مدتی قبل هم داشتم شما برام دارو تجویز کردین استفاده کردم بعد از اتمام دارو یک هفته ده روز خوب بود دبار از دیشب باز سرخ و شد کهیر و خارش گرفته الان من از دیشب دارم هی الیدل میزنم بهش و دیشب هم با کتو کونازول شستمش دیگه نمیدونم باید بشکل بی سابقه ایی این اتفاق داره برام میوفته
الان من نمیدونم دارو هارو دارم درست مصرف میکنم یا نه
شرح حالم تو لیست مشاورهام هست که باشما داشتم
سلام

سلام روز خوش
میشه بفرستین قبلی هارو یادم بیاد

اونجا هنوز امکان پیام هست من خودم دباره مبلغ پرداخت کردم یعنی رو اون صفحه پیام بدم دکتر؟
اینم اخرین داروهایی که گفتین استفاده کن
ولی وقتی گفتین با شامپو کتو کونازول بشور اون موقع من خوب شدم
اما از دیروز دباره همون علام برگشت من از دیشب باشامپو شستم و الیدل زدم
قبلا فقط پایین صورتم بود الان همه صورتمه
من جنوبم تو شهری بنام گناوه زندگی میکنم اینجا متاسفانه پزشک نیست برای پزشک باید حتما برم یا اهواز یا بوشهر اونم تو این اوضاع خیلی سخته
گناوه یکی از شهرستانهای بوشهر هست

آهان میخواستم اگر تهران هستی از نزدیک ببینم
خوب بهم بگو آیا این قرمزی ها با گرما یا مثلاً بعد از حمام زیاد میشه؟
هیچ کجای دیگر بدن اینجوری نمیشه؟
اعصاب راحت ه؟
سر و گوش شوره و پوسته نمیده

دیشب گوشم هم خارش شدید گرفت و قرمز شد طوری که احساس میکردم بخار از صورتم و گوشام میاد الان فقط صورتم و کمی گردنم قرمزی زده و بدنم اصلا من همشه شوره سر داشتم که باشامپو کنترولش میکردم معمولا

الیدل رو ادامه بده و ببین کدوم یکی از این هایی رو که میگم اونجا پیدا می کنی
کرم ایورمکتین یا محلول بریمونیدین

الیدل و شامپو رو همچنان بزنم ؟