س.ا
عنوان :

شنوایی

متخصص گوش، حلق و بینی
دخترم 8سالشه چندروز پیش شروع ب استفراغ کرد بردم درمانگاه براش سرم وصل کردن اما بعداز سرم ک وصل کردن تعادل نداشت رو پاش وایسه بردمش متخصص مغزو اعصاب نوار مغز نوار گوش تست سرگیجه همه رو ازش گرفته گفت فقط گوشش یه مقدار عفونت داره ک شستشو دادن ازاون روز هم هیچ حالت تهوع یا سرگیجه واینا نداشته فقط گاهی اوقات میگه سردرد دارم اما خودم میترسم ب نظرتون مشکل عدم تعادل اون روزش فقط برا عفونت گوشش بوده یا لازمه ام آر آی بگیرم
البته دکتر گفتن گوش سمت چپش عصبش یه مقدار اسیب دیده چون شنواییش کم شده

با توجه به این که الان علایم خوب شده جای نگرانی نیست
احتمال دارد به دلیل عفونت باعث این علایم شده باشد

تست شنوایی اگر دارید ارسال کنید تا ببینم