ن.ت
عنوان :

خلط شدید در سینه

فوق تخصص ریه
سلام وقت بخیر من آلرژی تنفسی دارم و تاحالا چند بار دچار سرفه های شدید و طولانی شدم...تابستون چند بار دکتر رفتم و در آخر با نئوتادین و یه انتی بیوتیک و اسپری فلوتیکازون خوب شدم تقریبا...
از اواخر بهمن دوبار سرفه های خلط دارم شروع شد و سرفه های زیاد و یه مقدار تنگی نفس...و سمت چپ قفسه سینه درد داشت و بعد چند روز سمن راست
بیشتر وقتی به پهلو میخوابیدم درد میگرفت
6روز کوآموکسی کلاو خوردم و اسپری فلوتیکازون رو ازون موقع دارم مصرف میکنم درد قفسه سینم تقریبا خوب شد اما خلط هنوز هست احساس میکنم که خلط در سینه مه و باعث میشه که تنگی نفس پیدا کنم.
سرفه هام خیلی کمه الان بیشتر خلط و خس خسی که اون خلط تو سینه م ایجاد میکنه داره اذیتم میکنه
با توجه به اینکه تقریبا دو ماه و نیم طول کشیده و میترسم بخاطر کرونا بیرون برم شما چه توصیه ای دارید؟من چیکار کنم؟
این مدت هم کل خانواده در قرنطینه بودیم.
خسته نباشید وقت بخیر
البته 2 فروردین یه مقدار لرز و حالت تهوع داشتم شب ولی قرص سرماخوردگی خوردم و خوابیدم فرداش خوب شد کامل
اسپری سیمبیکورت هم تابستون استفاده کردم نتیجه نگرفتم دکتر بعدی بهم فلوتیکازون دادن که بهتر شدم
ولی الان با توجه به اینکه انقدر طولانی شده نمیدونم چیکار کنم چون خلط و اون تنگی نفسی ک بر اثر خلط خس میکنم اذیتم میکنه و همش دائم دارم گلوم رو صاف میکنم
و اینکه هرکار میکنم خلط چسبیده و یه ذره هم جدا نمیشه
و اینکه ممکنه مشکل جدی ای باشه؟
ممنونم

با سلام در حال حاضر میتوانید از اسپری سروفلو 250 هر 12 ساعت دو پاف قرص ایروکاست ده میلی گرمی هر روز صبح یک عدد قرص تلفست180 هر شب یک عدد استفاده کنید

اسپری فلوتیکازون رو هم استفاده کنم؟
امکان داره مشکل جدی و خطرناکی باشه و نیاز به سی تی ریه باشه؟

نخیر فقط اسپری سروفلو استفاده کنید

من چند روزه دارم ازیترومایسین هم میخورم
اشکالی نداره؟اگر اشکال نداره تا چند روز بخورم؟
چون فروردین که کوآموکسی کلاو رو خوردم خیلی بهتر شدم
تا چند روز ازیترو بخورم؟
ضمنا اینکه من ورم معده هم دارم ممکنه اون تشدیدش کنه؟
🙏
دکتر گفتن سرفلو ایرانیش هست...مشکلی نداره بگیرم؟
اسپری سیمبیکورت هم دو سال پیش یه مدت استفاده کردم و خوب بوده.الان نمیتونم اون رو استفاده کنم؟
و اینکه با این اسپری ها اگر کرونا بگیرم خطرناکه؟
تا کی باید ادامه بدم؟

اگر سیمبیکورت هنوز تاریخ انقضا آن نگذشته می توانید از آن استفاده کنید در صورت استفاده از اسپری ها به صورت صحیح احتمال ابتلای شما به کرونا مثل بقیه افراد خواهد بود تا یک ماه دارو باید ادامه داد

سرفلو بهتره استافاده کنم یا همون سیمبیکورت؟
دکتر اونقدر مسئله جدی ای نیست؟چون خانوادم خیلی اصرار دارن که حضوری معاینه بشم اما خودم میترسم خیلی بخاطر کرونا

نه. می تونید یک دوره داروها رو استفاده کنید اگر بهتر نشدید حضوری مراجعه کنید

🙏
خیلی ممنون لطف کردید