م.م
عنوان :

توده ی ستون فقرات

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
با سلام . وقتتون به خیر .
من 29 سال دارم ....
چند روزی هست به خاطر امتحانات که درس میخواندم و گردنم درگیر بود دردهای زیادی پشت گردن و دست چپ و شانه ی چپ داشتم
دردهای پشت گردنم به گونه ای هست که چند نقطه ی خاص پشت گردنم را که فشار میدهم از درد داد میزنم ...
اما مشکل جدید این است که یک ماه و نیمه متوجه شدم که در روی ستون فقراتم یک چیزی شبیه به گردوی کوچک بیرون زده است ... در هنگام ایستادن کمی واضح است .....
ولی هنگامی که مثلا در حالت رکوع و یا در حالت نشسته هستم کاملا شبیه گردو بیرون میزند ....
کاملا سفت است و در جای خودش ثابت است
البته گاهی کمردرد و پادرد هم میگیرم و یا گاهی پاهایم ضعف میرود و درون پام گز گز میکند و گاهی هم میگیرد ... چون ویتامین د پایین هم دارم گاهی قرص بن کر مصرف میکنم که کمی ضعف پام خوب میشود .
نمیدانم همه ی این گردن درد و پادرد و ... بهم ربط دارد یا نه فقط از روی استرس من دارن بهم مرتبط میشن ؟
.

خیلی نگران شدم که نکند توده ی سرطانی باشد
چند درصد ممکن است تودهه سرطانی و خطرناک باشد ؟

سلام . درد دست و گردن ، نیاز به ام ار ای گردن دارد. احتمالا به علت نشستن نا مناسب ، مشکل ستون فقرات گردن که احتمالا دیسک گردن باشد، دارید.
توده های مشابه کمر شما، اکثرا خوش خیم و بی خطر هستن، ولی نیاز به معاینه و در صورت نیاز، عکسبرداری دارد.
استرس هم در این دردها، بسیار موثر است

اقای دکتر چند درصد احتمال بدخیمی هست ؟
دو سه روزه کمردرد خفیف هم بهش اضافه شده ... نمیدونم توهم توده ی سرطانیه یا درد واقعیه
بعد از دو سه ساعت که ایستاده هستم یا پیاده روی میکنم انگار کمر و پاهام ضعف میره ... البته این دوماه به خاطر کرونا و در منزل بودن بی تحرک بودم و الان دو سه روزه دارم به کارهای بیرون از منزل رسیدگی میکنم واقعا شب ها با کمر درد میخوابم
ایا میتونم حضوری به جراح عمومی مراجعه کنم برای توده یا حتما باید پزشک جراح مغز و اعصاب معاینه کنن ؟

سلام احتمال بدخیمی خیلی ناچیزه.
به پزشک جداح عمومی می تونید مراجعه کنید، و ویزیت بشید.