پ.ا
عنوان :

تغذیه و مکمل

متخصص تغذیه و رژیم درمانی
سلام
من 28 سالمه و یه فرزند 2.5 ساله دارم بعد از بارداری و زایمان بشدت افزایش وزن داشتم الان چن وقت کالری شماری میکنم و پیاده روی روزی 2 ساعت وزنم در حاله حاضر 92 و قدم 169
میخاستم برای رژیم در ماه رمضان ازتون مشاوره بگیرم و اینکه چه مکمل هایی نیازه در کنار رژیم بخورم؟ چون من کم خونم و تالاسمی مینور هستم هموگلوبینم 9 هست فقر آهن دارم و کمبود ویتامین دی (میزان ویتامین دی در آزمایشم 19 بود)

سلام وقت بخیر
وزن ایده آل شما 65 تا 71 کیلو است
مکمل کپسول هماتینیک شبی یک عدد و کپسول ویتامین دی 50 هزار تا 8 هفته هفته ای یک عدد بعد ماهانه یک عدد
پیاده رویتون خوبه ولی باید حتما کنار پیاده روی رژیم تخصصی کاهش وزن بگیرید
کپسول ابستاپ بگیرید و نیم ساعت قبل از ناهار و شام یک عدد با یک لیوان آب قبل از غدا بخورید

رژیم کاهش وزن رو باید به صورت تخصصی دریافت کنید
به واتس آپ مطب یا اینستاگرام مطب جهت دریافت رژیم مراجعه بفرمایید
@dr_radfar_diet

راستش من نمیتونم با برنامه رژیم بگیریم هر روز چن جور غذا برای خودم اهل خانه جدا بزارم واسه همین غذای سفره ولی با میزان کالری کمتر میخورم روزانه تا 1200 کالری مصرف میکنم و روزی 8 کیلومتر پیاده روی دارم که حدودا 400 کالری میسوزونم
قند و شکر اصلا مصرف نمیکنم
میخام ببینم رژیم اینطوری آسیب میزنه بهم؟؟
البته سعی میکنم چیزای مفید بخورم
چون از دوران شیردهی هم ریزش مو دارم
این مولتی ویتامینم از داروخانه گرفتم آیا خوبه اینو در کنار رژیم مصرف کنم؟

اگه رژیمتون به این صورت هست خوبه پیش برید و مکمل مولتی که دارید رو ادامه بدید و توصیه های زیر رو انجام بدید:
روزی دو لیوان شیر
روزی 8 لیوان آب
روزی یک کاسه سالاد قبل از غذا
روزی سه لیوان چای سبز

برای درمان ریزش مو باید اهن بخورید

پس نیاز به این داروهای بیوتین و اینا نیس برای ریزش مو؟
پس در کل من این مولتی ویتامین
ویتامین دی
آهن
و کپسول ابستاپ بخورم؟

برای جلوگیری از ریزش مو هرچی مکمل های بیشتری تقویتی بخورید بهتره