ز.م
عنوان :

عصب شنوایی

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام من روز 31 آذر 98 یهویی دچار سرگیجه عدم تعادل و گرفتگی گوش شدم . همچنین دچارناشنوایی در گوش راست و سوت بلند گوش شدم که همچنان ادامه دارد. بعد از شستشو و مراجعه به چند متخصص گوش و همینطور ام آر آی و شنوایی سنجی متوجه شدیم که عصب گوش راستم آسیب دیده، بعد از یه دوره حدودا سه هفته ای مصرف کورتون و قرص ضد ویروس، مقدار خیلی جزئی شنواییم برگشت. ولی باز گوش راستم سوت میکشه .باز شنواییم خیلی ضعیفه و گاهی دچار درد در ناحیه سر دقیقا پشت همان گوش هستم . مخصوصا زمانی که عصبی میشوم. در ضمن دو روز قبل از آن اتفاق من سر یک موضوعی به شدت عصبی شدم.

سلام اتفاقی که برای گوشتون افتاده یک جور آسیب ناگهانی ( اصطلاحا سکته ) است که معمولا درمان آن شمال کورتون و درمان های ضد ویروسی هست که برای شما انجام شده است ... بعد از درمان های فوق ادامه درمان انتظاری هست تا بدن شما با اتفاقی که افتاده کاملا آداپته شود

ممنون الان چهار ماه حدودا از درمانم گذشته؟ یعنی باز نتیجه میگیرم؟ و اینکه نیاز به دارویی برای برگشت عصب گوشم نیست؟
🙏

در حال حاضر نیاز به داروی دیگه ای نیست و فعلا بایستی صبر کنین

🙏