م.ا
عنوان :

تنگی نفس

فوق تخصص ریه
سلام
من تقریبا مدت دو ماه هستش که به یکباره احساس تنگی نفس کردم!اوایل خیلی بیشتر اذیت میشدم خصوصا در زمانهایی که غذا میخوردم و ورزش میکردم!بعد از مشورت با همکاران شما تجویز امپرازول و اسپری کاتوسین 125 و قرص نئوتادین رو کردن!من الان مدت 20 روز هستش که امپرازول رو مصرف میکنم ولی در مورد اسپری بار اول که مصرف کردم احساس تپش قلب و خواب رفتګی دست و پا داشتم که دیگه مصرف نکردم!همچنین قرص نئوتادین رو هم مصرف نکردم!
همچنان تنگی نفس برقرار هست و میخواستم ببینم چه کاری نیاز هست من انجام بدم با توجه به اینکه من به صورت حرفه ای ورزش میکنم و تا حالا سابقه تنگی نفس نه خودم داشتم نه در خانواده

الان ورزش حرفای تنگی نفس احساس میکنید یا نه
شب از خواب بیدار میکند یا نه
خس خس سینه ه دار ید یا نه

کلا از روزی که تنگی نفس من شروع شد صرفا فقط در زمان نفس عمیق کشیدن اذیت میکشدم!خودم یه حالت اسپاسم توی مجرای تنفسیم احساس میکردم که انگار اجازه نفس کشیدن رو برام سخت کرده!در ورزش هم صرفا زمان کشیدن نفس عمیق اذیت میشم و بعد از خوردن غذا!از خواب بیدار نمیشم اصلا زمان خواب اذیت نمیشم و احساس خس خس و سرفه هم اصلا ندارم
هنگام خمیازه کشیدن اذیت میشم

با این مشخصه بیشتر با اضطراب سازگار است اگر بیماری جدی داشتی با ورزش بدتر می شد کار تنفس زیادتر میشود