م.ش
عنوان :

روزه گرفتن و رفلاکس معده

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام جناب دکتر موسویان ، امیدوارم خوب و سلامت باشید ، قبلا به شما زحمت داده بودم ، برای اینکه به خاطر داشته باشید ،دوباره براتون توضیح میدهم.

شوهرم 35 سالشه,لاغر اندامه و اضافه وزن نداره, همیشه مشکل اسید معده و ترش کردن داشت, با مواردی که در غذا خوردن رعایت میکرد بهتر میشد ولی کامل رفع نمیشد, سال گذشته اندوسکوپی انجام داد , دکتر قرص نکسیوم دادند هر روز صبح ناشتا, و گفتن تا یکسال مصرف بشه, ما ایران نیستیم و فعلا شرایط امدن به ایران رو نداریم, اگه یک روز قرص نخوره ترش میکنه,
شما دفعه پیش فرمودین می تونه همیشه این قرص رو ادامه بده چون خیلی راحته وقتی می خوره و اصلا مشکلی نداره.فقط فرمودین نکسیوم 20 بخوره به جای 40 یا اینکه همون 40 رو یه روز درمیون کنه

در ضمن پدرش بر اثر سرطان روده بزرگ فوت کردن و دکتر بهش گفت هر پنج سال کولونوسکوپی و اندوسکوپی انجام بده, آندوسکوپی هم برای چکاپ انجام دادیم پارسال که متوجه شدیم به خاطر رفلاکس زخم داره .
و همچنین همسرم ناقل سالم هپاتیت بی هم هست, چند سال پیش سونوگرافی کبد انجام دادیم اوکی بود و دو سال پیش هم انزیم های کبدی رو چک کردیم اوکی بود. ممنونم از شما. ببخشید طولانی شد.

بعد پرسیده بودم از خدمتتون که : آقای دکتر می بخشید یه سوال اینکه وقتی ناشتا قرص می خوره, چقدر بعدش می تونه صبحونه بخوره ؟و اینکه ماه رمضون چجوری بخوره بهتره؟؟

دکتر مستعان موسویان : نیم ساعت بعدش، شاید به مدت طولانی غذا نخوردن اذیتش کنه و مجبور باشه روزه نگیره، اما اگه در زمان گرسنگی مشکلی نداره موقع افطار تا سحر هر دوساعت حجم کم غذا بخوره

این ها رو دفعه پیش فرموده بودین

حالا سوال جدیدم این هست
دو روز هست که روزه گرفته ، روز اول خوب بوده اما دیشب آخر شب حدود ساعت 2 شب غذا خورده ، اما زیاد خورده انگار . بعد موقع اذان ساعت 5 ، یه نصف لیوان چایی خورده و خوابیده ، ساعت 8 صبح توی خواب از سوزش شدید سر معده بیدار شده ، آب توی دهنش جمع شده و هر چی توی معده ش بوده بالا آورده . قرص دیروزشم یادش رفته بخوره .
روزه براش ضرر داره ؟ یا میتونه بگیره ؟
پارسال و سال قبلش همه رو گرفت و اذیت نشد .ولی یه ذره کوچولو ترش میکرد . الان یک ساله که قرص نکسیوم میخوره ، دقیقا از عید فطر پارسال داره نکسیوم می خوره

ببخشید که طولانی شد
ممنونم

سلام
اگر حجم غذا و دفعات غذا خوردن رو رعایت کنه و پرخوری نکنه میتونه روزه بگیره
اما اگر بعد چند روز روزه گرفتن اذیت میشه دیگه نگیره بهتره

تا دو ساعت بعد غذا به حالت نیمه نشسته بخابه

ممنونم آقای دکتر ، با اجازه تون من اگر باز مشکلی بود در همین سایت مزاحم شما میشم و همسرم تحت نظر شما باشن .