E.A
عنوان :

کاهش وزن,زردی, نبود اشتها,سفتی شکم

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام , به توصیه دکتر موسوی متخصص خون بیمارستان شریعتی خواهرم اومدن خدمتتون چون.ایشون گفته بودن که خواهرم باید آندوسکپی بشن.شما ازمایش خون و سی تی اسکن خواهرم را دیدید و فرمودید نیاز نبست .براشون دوباره میکرو سونوگرافی نوشتید و یک ارمایش خون دیگه .که جواب ازمایش خون هفت روز دیگه اماده میشه اما جواب سونوگرافی رو همین.جا ضمیمه کردم . جناب دکتر باتوجه به اینکه وزن خواهرم 44کیلو هست و دکتر موسوی فرمودن جواب اندوسکپی رو که شما باید بنویسید,براشون ببریم.اما شما ننوشتید,حال چطور میتونم دفترچه رو بدم خدمتتون تا اندوسکپی هم بنویسید. عاجزانه تقاضای راهنمایی دارم .سپاس
سلام ,عذرخواهی میکنم ,زنگ زده بودید من متاسفانه پاسخ ندادم

سلام
با توجه به این فیبرواسکن اندوسکپی میخواهد

اگر میخواهید در بیمارستان شریعتی انجام بشه، دفترچه را بیارید تا بنویسم نوبت بگیرید
اگر خواستید در درمانگاه دانشگاه تهران انجام بدید بصورت تلفنی هماهنگ کنید برای شنبه

بله ,امکان دارد زودتر غیر از شنبه ,انجام.شود ,فردا .یا هر جا که شما میفرمایید.
شما را در کجا میتوانیم ببینیم تا زحمت بکشید و بنوبسید
عاجزانه تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید,یپپاس گزارم
چند جا رفتیم گفتن که عفونت می کنید چون سیستم ایمنیت پایینه .انجام نده

نگران نباشید
اندوسکپی این قدر اورژانس نیست
بیمارستان نوبت دهیش هنوز محدوده و فکر کنم اولین نوبت 22 ام باشه
کلینیک دلنشگاه شنبه نوبت میده

چه دستوراتی رو باید انجام بدن ؟ باید بستری بشن؟

تنها کار لازم، 8 ساعت ناشتایی هست
حدود ربع ساعت میخوابند و بعد جوابش را بهتون میگم و نشریف میبرید
اصلا جای نگرانی نداره

اخه جناب دکتر ,پلاکتهاش پایینه
جسارتا جای دیگه تشریف دارید انجام بدید
مشکلی,پیش,نمیاره ,آخه پلاکتهاش ,گلبول سفید و قرمزهاش پایینه
شرمنده ,اخه خیلی نگران خواهرم هستم

بنظر میرسه علت کم کاری کبده که یک بررسی تخصصی کبد لازمه و هدف از اندوسکپی بررسی واریس مری است که در 30٪ دیده میشه

پس تا 22صبر کنیم خودتون زحمت بکشید انجام بدید؟یا بریم شریعتی؟
اخه دکتر موسوی متخصص خون همگفتن اندوسکپی رو بیاریم زود
اقای دکتر واقعا خدا خیرتون بده.. ان شا االه همیشه سلامت باشید

اگر بخواهید 13 ام درمانگاه دانشگاه نوبت میده
بیمارستان 22 ام

هر دو رو خودتون تشریف دارید؟بنظر شما کدوم رو بریم ؟درمانگاه بزرگمهر که 13 ام هست ؟یا اینکه 22ام شریعتی؟
دفترچه رو کجا بیارم خدمتتون اندوسکپی را بنویسید تا 13اردیبهشت در درمانگاه دانشگاه ,انجام شود؟

هر دو هستم
شریعتی فلو انجام میده با نظارت من
هر دو دولتی هستند ولی
مزیت شریعتی حدود 25٪ هزینه کمتره
مزیت درمانگاه دانشگاه نبود بیماران بستری و تمیزتر بودن و خلوت تر بودنه
هر جا که شما بخواهید انجامش میدم

شما اندوسکپی رو ننوشتید در دفترچه, کجا بیارم خدمتتون بنویسید؟ همون درمانگاه انجام میدیم
Wbcشون یک هست و پلاکتشون 90عفونت نمیکنند ؟
درمان داره اقای دکتر کم کاری کبد؟

نه نگران عفونت بخاطر این میزان گلبول سفید نیستیم
پلاکت بالای 50 کافیه
تلفن منشی خدمتتون میدم
از 10 صبح تا 8 شب پاسخگو هستند
بفرمایید نوبت اندوسکپی شنبه بزارند

درمان.هم داره اقای دکتر؟

باید علتش پیدا کنیم بعر راجع به درمانش صحبت کنیم
بنظر میاد اگر فقط کبد مشکل داشته باشه بشه بهترش کرد

پس درمان قطعی نداره ؟ممکنه که از خونشون هم باشه؟
اقای دکتر سه ماه روزی سه تا قرص اهن فرو فورت خوردن .. اصلا مشکلی نداشتن ,دقیقا بعدش اینطور ضدن

باید صبر کنید تا کارهای تشخیصی انجام بشه
بعد میشه به این سوالات جواب دقیقتری داد

🙏