e.r
عنوان :

ماینوکسیدیل

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر. خسته نباشید. اقای دکتر در بین برندهای ایرانی برندی هست که محلول ماینوکسیدیل رو بصورت اسپری و پاف داشته باشه اخه این نوع ماینوکسیدیل ها که بصورت قطره کف سر ریخته میشه استفاده ازشون خیلی سخته. برندهای خارجی ماینوکسیدیل هم که ماشاالله خیلی گرونن و برای ماها که باید زمان طولانی از این محلول استفاده کنیم اصلا به صرفه نیست. اگر که هست لطفا برند و حدود قیمتش رو بگید. متعاقبا ممنون از پاسخ گویی شما

خب میتونید ماینوکسیدیل رو داخل اسپری آب پاش یا شیشه اسپری سایر داروها بریزید