غ.ف
عنوان :

بی حسی دست وپای چپ

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و فلوشی ...
سلام جناب دکتر خسته نباشید
من 26سال سنم هست از پارسال شهریور ماه دست چپم درد هاش شروع شد که به قفسه سینه ام میزد بخاطر اینکه مادرم سابقه سرطان سینه داشتن سونو سینه دادم گفتن فقط کیست هست
دکتر بهم سلکسیب100داد کمی بهتر شد تا اسفند98که شروع دست دردهام تبدیل به احساس گزگز وخواب رفتن شد نوارعصب دادم گفتن که عصب دستهام تحریک شده وزیاد با ابگرم سروکار نداشته باشم از 3هفته پیش هم علایمم تغییر کرده یهو دست چپ وپای چپم برای یک ربعی سرمیشن وسنگین جوری که نمیتونم تکونشون بدم وسرد میشن انگار از درون استخوانهام داره یخ میزنه بی اشتها شدم واکثرسردرد وسرگیجه دارم بی حالم درد قفسه سینه ام با کلیه این موارد هست گاهی حس میکنم پاهام داره خالی میشه وممکنه زیمین بخورم سابقه میگرن داشتم نورتریپتلین 20 میخورم
یه پسر3ساله دارم که وابسته بهم هست کمکم کنید ممنون میشم
ممنون جناب دکتر
چندسال پیش یه حمله عصبی وبیهوشی داشتم که بخاطرش سی تی دادم اون خوب بود ولی اخیرا انجام ندادم
🙏