س.آ
عنوان :

بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام دکتر جان. من هفته 27 بارداری هستم قبل عید پیشتون اومدم تو هفته 20 بارداری واسم سونو سه بعدی و آنومالی نوشتین به خاطر شرایط پیش اومده اعتماد نکردن واسه سونو جای برم. اول اینکه واجبه این سونو رو انجام بدم. دو اینکه واسه ویزیت حضوری تو چه هفته ای باید پیشتون بیام. سوم اینکه اگه جای مطمئن سراغ دارین واسه سونو حتما بهم معرفی کنید. مرسی

حتما باید سونو رو انجام بدی نزدیک مطبمون سونوی مادر هست حتما این هفته بیا مطب ببینمت