ش.ن
عنوان :

شیر نخوردن

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر پسرم هفته دیگه 4ماهه میشه و ده روز پیش فرمودین آزمایش بده که حساسیت به پروتئین و لاکتوز داره.فرمودین شیرش ایزومیل ان جی سوکریز بشه که سه وقتی دادم سه روز بیرون روی نداشت و توی خوای شیر میخوره نسبت به قبلم نصف میخوره وزنش خیلی کم شده و لاغر شده الان بیومیل سوی میخوره که اونم خیلی کم میخوره توی خواب شبانه که اصلا نمیخوره،چیکار کنم دکتر؟
داروهم ازونیوم روزی 30گرانول و دمپریدون میخوره،اپتامیل بپتی هم دادم بالا میاوردش
توی خواب همش پیچ میخوره و با هر اروغم یه مقداری بالا میاره،چیکار کنم شیر بخوره دکتر؟وزن تولد 3170 الان 5100 هست و روزی 500سی سی میخوره استخوناش بیرون زده لطفا راهنماییم کنید
از 40 روزگی هم دارو هارو مصرف کرده تا الان
عدد کالپروتکتین 550 بود که کیت ازمایشگاهی برای زیر 6ماه کمتر از 550 رو زده یعنی لب مرزه،تا به حالم پسرم اسهال نشده فقط مدفوعش سبز بود

سلام درمحل خنک و تاریک و بیصدا شیر بدهید
از شیرهای غنی شده اینفترینی روزی دو بطری میتوانید بدهید
شربت زادیتن و گاویسکون روزی دوبار 1/5 سی سی و شروع غذای کمکی از ابتدای ماه 5 توصیه میشود