ا.ه
عنوان :

شربت مولتی

متخصص بیماری های کودکان
دختر من 1 سال و 9 ماهشه..قبلا کورال سیترات دادید که دیگه پیدا نمیشه..الان osteocare بهش میدم ..فرمودید تا 10 سیسی ازاده ولی فعلا همون 5 سی سی رو میدم..مولتی ویتامین parakids میخورد الان تموم شده چند دوره هم براش تکرار کردم میخوام بدونم floradix بهش بدم؟اگه اره 0ون کلسیم داره همچنان osteocare رو هم بدم یا نه شربت کلسیمشو دیگه قطع کنم؟

با توجه به گرم شدن هوا کلسیم فلورادیکس روزی 5 سی سی بدهید و ملسیکر را قطع کنید

کلسیکر را قطع کنید ویتامین لازم نیست فط اهن را ادامه دهید