ا.م
عنوان :

چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام دکتر خسته نباشید من یکم پیش یه چیزی رفت توی چشمم بعد چشممو گزاشتم تو اب در نیومد بعد 1 قطره اشک مصنوعی ریختم الان درد یا چیزی ندارم حسش هم نمیکنم اون چیز رو الان باید چیکار کنم مهمه یا نیست؟ خود ب خود از چشم میره خودش ینی؟
گاهی هم انگار حس میشه شاید هم من حساس شدم تو این اوضا هم ک نمیشه رفت دکتر
راه کار خانگی چیزی نیس واسش

سلام وقت بخیر. زمانیکه جسم خارجی به چشم برخورد میکنه معاینه با دستگاه چشم پزشکی که مشابه میکروسکوپ ه الزامیه چون ممکنه در ضخامت قرنیه یا ملتحمه یا زیر پلک مونده باشه و عفونت ایجاد بکنه. حتما مراجعه به مراکز مجهز به دستگاه های چشم پزشکی داشته باشید، راهکار خانگی خاصی نداره و معاینه خیالتون رو راحت خواهد کرد. بعضی مراکز در این ایام فعالیت دارند.

بله سپاسگزارم پس ینی ممکنه ک مونده باشه ولی حس نشود درسته؟

معاینه انجام بدید درصورتیکه با دستگاه جسم خارجی دیده نشه دیگه جای نگرانی نیست

بله خیلی ممنون لطف کردید پس من فردا مراجعه میکنم ب دکتر واسه معاینه