ف.ل
عنوان :

دل درد

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام .خانوم دکتر مادر شنتیا هستم .دیروز اند و وکولون داشته.ما تادوتامحلول درب نارنجی بود ک تحویل آزمایشگاه بیمارستان یاس دادیم .و برگه هایی ک ی نمونه کوچیک بهش چسبانده.دسته خونه ک باید با جواب آزمایش خامنه شما بیارم ؟ درسته؟ .سوالم اینه ک طبقه اون لیست محدودیتارورعایت میکنم .ولی بعضی مواردی ک اسم نبردین میتونم ب پسرم بدم؟ مثله طالبی و هندوانه. اب میوه وخورده میوه شو؟ و غذای سفره هم میتونم بهش بدم مثله خورشتا؟ ولی بدونه چربیشو؟ بهم گفت پفیلا بده .من براش درست نکردم....خانوم دکتر تو لیست ی سری مواردالرزی زا هم هست نمیدم بهش ..ولی خودم کیک خانگی دریت میکنم میتونه مصرف کنن؟ اینکه آزمایشی ک داره باید ازم ساعتی ناشتا باشه و قبلش چی بهشون بدم.....تشکر

سلام
نمونه پاتولوژی که ازمایشگاه بردید صبر کنید جواب اماده بشه
یک نمونه روی برگه اندوسکوپی چسبیده شده مربوط به میکروب معده است اگه ظرف 72 ساعت صورتی شد مراجعه کنید جهت درمان میکروب معده
اگه تغییر رنگ نداد کاری نمیخواد انجام بدید
موارد رژیم طبق دستور خیلی سفت و سخت رعایت بشه
مواردی که ذکر نشده منعی ندارد برای مصرف
میوه های فصل بهار و تابستان منعی ندارد
کیک که شیر نداره منع ندارد
ازمایش ناشتا از 9 شب باشه
جواب ازمایشات. و پاتولوژی که اماده شد تا اخر ماه بیارید با خود شنتیا
رژیم جدی است باید رعایت شود
غذا ها بیشتر ابپز و بدون ادویه باشه