ح.ج
عنوان :

سردی پای چپ

متخصص قلب و عروق
سلام اقای دکتر من از صبح امروز تا الان پای چپم از لگن به پایین سرد شده دلیلش چیه ممنون اگه راهنماییم بکنید.

سلام وقت بخیر...
احساس درد و سنگینی و گز گز شدن هم در پا دارید؟
پای سمت مقابل مشکلی ندارد؟

گزگز هر از گاهی داره ولی پای راستم اینطوری نیست

درد در ناحیه کمر و لگن هم دارید؟
حالت تورم در پا دارید؟؟

نه اقای دکتر هیچکدوم رو ندارم

اخیرا موقع راه رفتن درد در ناحیه پشت ساق داشته اید؟
سابقه بیماری خاص یا مصرف دارو و سیگار دارید؟؟

نه اقای دکتر فقط دیروز یه هو دست چپم و شکمم حالت گزگز شد و سرم گیج رفت

بعید است مشکل خاصی داشته باشید..ولی بهتر است یک معاینه فیزیکی کامل بشوید...

ممکنه ناراحتی قلبی داشته باشم؟
شب ها هر از گاهی احاس میکنم یه لحظه قلبم نارسایی پیدا میکنه و بیدار میشم

نه نارسایی قلبی که ندارید..گاها این علایم جنبه عصبی دارند..ولی بهتر است یک بررسی ابتدایی شوید..

توصیه خواصی دارین؟

اگر علایم شدید و آزاردهنده شد..جهت معاینه و بررسی به یکی از مراکز درمانی مراجعه کنید..در غیر این صورت در فرصت مناسب برای بررسی کامل مانند آزمایش و غیره به کلینیک قلب و عروق مراجعه فرمایید.

🙏