س.ک
عنوان :

احساس خواب رفتگی

متخصص روانپزشکی
با سلام و تشکر ببخشید اقای دکتر , به مدت سه هفته است در بعضی مواقع کف پای چپم , البته قسمت کوچکی از ان احساس خواب رفتگی پیدا میکند و بعد از چند ثانیه به حالت معمولی بر میگردد , ایا دلیل اعصاب است ؟ یا علت دیگر ؟ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

سلام.می بخشید از پاسخ دیر هنگامِ

خواب رفتن محدود و موضعی در اون ناحیه پا ابتدا باید دیسکوپاتی کمر به ویژه با MRI و همینطور نوار عصب عضله مشخص بشه در صورت نبودن مشکلات و ضایعات فشار بر اعصاب کمری . یک MRI مغز .

ولی بیشتر ضایعات دیسکو پاتی به ویژه اگر کمر درد وجود داشته باشه.

و در آخر مراجعه بر همکاران جراح مغز و اعصاب .