پ.ح
عنوان :

رفلاکس و کم بودن وزن کودک

فوق تخصص گوارش کودکان
باسلام خدمت شما
آقای دکتر اول خواستم ازتون تشکرکنم بابت ماه قبل که واقعاوقت گذاشتیدوزحمت کشیدیدمن دیگه پسرموهیچ دکتری نمیبرم و همین جاباشمامشاوره میگیرم
پسرم17ماهشه ماه قبل برای رفلاکس وبیقراری وبیخابی شبانه باشمامشاوره گرفتم فرمودید قرص اس امپرازل نصف شب ونصف روز بدم و شربت زادتین دو سی سی
الان رفلاکس پسرم خداروشکرکنترل شده خواستم بپرسم داروشو بازادامه بدم یانه
واینکه شربت زادتین الان 35روزه که میدم اونم چکارکنم آقای دکترشربت زادتین بعضی شباکه یادم میره نمیدم بازخوابش نمیگیره واذیت میشه بااین تفاصیرچکارکنم ادامه بدم یانه
و وزن الانش8/600وقدش80
وزن تولد4 وقدش 52 بوده خواستم ببینم قدووزنش کم نیس به نظرتون خیلی برای این موضوع ناراحتم
وسوال آخرم هم اینه که چون شیرخودمومیخوره وآلرژی هم داره کی میتونم رژیم خودموبچه روبازکنم ولبنیات بدم وازچی میتونم شروع کنم
راستی آقای دکترهنوزم بدون کمک راه نمیره مشکلی نیس به نظرتون

آقای دکترمن ازنه ماهگی تایه یالگی رژیمموبه تدریج بازکردم وماست ودوغ وپنیرخوردم که بعد12ماهگی بودکه یه دفعه به دفع خون واسهال افتادبچه دکتربردم گفتن نبایدرژیمتون بازمیکردی ومن بازبرگشتم به رژیم الانم خیلی میترسم نکنه بازکنم واینجوری بعدسه ماه واکنش بده

سوال بعدیم هم درمورد وزن کمش بود که جواب ندادین آیامشکلی نیس باتوجه به اینکه دفعه قبلی آزمایشاتشوبراتون فرستادم وگفتین مشکلی نداره
راجه به راه نرفتن فرمودین تایه سالگی مشکلی نیس متظورتون دوسالگی بوده یاهمون یه سالگی

🙏
آقای دکترملاج بچه کی بسته میشه پسرمن اندازه یه سکه 25 تومنی قدیم ازش نرمه مشکلی نیس به نظرتون
بله 17ماهشه
تیروئیدش مشکلی نداره ماه قبلی آزمایشش براتون فرستادم گفتین مشکلی نداره
آهاباشه ایناروببرم بدم یه دکترعمومی تودفترچه ش بنویسه که چک کنم

خداخیزتون بده دکترمن شهرستانم واقعاواسم مقدورنیس بیام تهران وگرنه حضوری خدمتتون میرسیدم
واینکه جدیداآستین لباس خودشومیخوره هرچی هم مشغولش میکنم بازتکرارمیکنه اینم مشکلی نیس به نظرتون

🙏
سلام آقای دکترآزمایشات بایدناشتاباشه یابعدازظعرهم میتونم انجام بدم
🙏
سلام آقای دکترپسرموشنبه میبرم آزمایشاتوانجام بده

آقای دکتردیروزمن دوقاشق ماست خوردم دیشب تاصب پسرم نخوابیدوهی جیق میزد وسروصورتم چنگ مینداخت وبه خودش میپیچیدوپاهاشومیکوبوندبه زمین تااینکه زادتین دادم خوابش گرفت خواستم ببینم بازادامه بدم یاقطع کنم الان دیگه 17ماهشه

ماست نخورید
زادیتن هم 5 روز بدید بهش

پس کی این بچه میخادخوب شه
آقای دکتر فوراورمیتونه کمک کننده باشه برای درمان آلرژی ودل درداش؟

برای آلرژی که نه
ولی ممکنه روی دل درد اثر کنه

قابل پیش بینی نیست باید زمان بگذره

🙏
سلام آقای دکتر جواب آزمایشات پسرموگرفتم ببینیت مشکلی نداره
واسه ملاجش نوشته بودین که گفتم هنوزکامل سفت نشده 17ماهشه
بله
نموداررشدش روفرستادم دیدین قبلن گفتین خوبه
🙏
دستتون دردنکنه آقای دکتر
🙏