س.ف
عنوان :

توده فیبرو ادنوم

متخصص جراحی عمومی
با سلام ،اقای دکتر من 33سال دارم متاهل بدون فرزند،سونوی من به قرار زیر است،لطف میکنید راهنمایی کنید که احتیاج به جراحی هست یا خیر با توجه به اینگه دکتر برای کیست تخمدان من دانازول تجویز کردند،
بافت گلاندولار پرومیننت و نواحی داکت اکتازز متعدد مشهود است ،دو ضایعه هیپو اکوی سالید ول دیفایند مجاور هم به ابعاد12*9و12*8 مشهود است که مطرح کننده فیبرو ادنوم میباشد،دو ضایعه مشابه کوچکتر نیز در پسنان راست هست

سلام نیاز به معاینه و بررسی بیشتر دارد