س.ن
عنوان :

وزن کم کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام خانم دکتر به خاطر خارش و التهاب پوست پسرم باهاتون تماس گرفته بودم دارو نوشتین و گفتم وزنش کمه گفتین آزمایش هاش رو باید بفرستم .این آزمایشایی بوده که براش انجام دادیم .شربت سندروس روی و قطره ی آهن و مولتی و شربت پتاسیم سیترات هم به خاطر شنریزه کلیش هم از قبل بهش میدادم میخواستم بدونم این دارو ها با هم مصرف بشن مشکلی که ندارن .داروهای قبلشو بهش بدم یا نه .
این هم نسخه ی داروهایی که نوشته بودین
پسرم یک سال و پنج ماهشه الان و وزنش تقریبا 8 کیلو هست . وزن موقع تولدش هم 2600 بوده. اینم نمودار وزنشه

سلام.وقت بخیر.اگر فقط همین آزمایش رو دارین،این ناقصه و کامل نیست.باید آزمایش کامل بده که اگه خواستین براتون نسخه کنم.نمودار رشد رو نفرستادین.

آیا خارش پوستش با داروهایی که دادم بهتر شده یا نه؟

سلام خیلی ممنون خانم دکتر .نمودارو فرستاده بودم نیومده بود.فعلا به خاطر کرونا که آزمایشگاه نمیتونیم بریم اگه میشه نسخه کنین هر وقت تونستیم انجامش بدیم .
فعلا که دو روز شده دارو ها رو بهش دادیم یکم بهتر شده پوستش ولی خارش که هنوز داره
ببخشید این داروهایی که گفتم با داروهایی که واسه پوستش نوشتین مشکلی که نداره چون این داروی نئوتادین نوشته بود با بعضی از دارو ها تداخل داره

طبق نمودار یک کیلو و نیم وزنش کم داره و باید جبران بشه

نئوتادین با داروهاش تداخل نداره.ادامه بدین

اگه کسی از آزمایشگاه میاد در منزال نمونه بگیره،آزمایشش رو انجام بدین چون کرونا معلم نیست کی تموم بشه.نسخه آزمایش رو مینویسم

اصلاح میکنم.کرونا معلوم نیست کی تموم میشه

ببخشید خانم دکتر یه سوال دیگه هم داشتم
واسه کلیش سنگریزه داشته دکتر دارو داده بهش میدم . تو اینترنت نوشته بود لبنیات و گوشت ها واسه سنگ کلیه خوب نیست . به نظرتون با این که وزنش کمه اینا بهش کم بدم یا نه ؟
خیلی ممنون از پاسخگوییتون پس آزمایش رو هم نسخه کنین تا انجام بدیم

آزمایشگاه لطفا:CBC,Ferritin,Iron,Vit D,Zinc,TSH,FBS,Ca,P,Alkp,K,Na,Bun,Cr,U/A,U/C

Vit D جدا نوشته شده در متن بالا.اصلاح کردم

هیچ غذایی برای سنگریزه در کودکان ضرر نداره.همه چیز بهش بدین.فقط آب و مایعات باید خیلی زیاد بدین

🙏

هروقت جواب آزمایش را گرفتید برایم ارسال کنید

چشم . ممنونم از راهنمایی کامل و عالیتون .