س.ر
عنوان :

آلرژی نوزاد 4 ماهه

فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی کودکان
با سلام خدمت آقای دکتر،
پسرم هفته آینده 4 ماه تمام می شود،رفلاکس داره که نکسیوم و باکلوفن مصرف می کنه و تا حد بسیار زیادی بالا آوردن و ترش کردن کنترل شده،پرهیز غذایی دارم، پروتئین گاوی،کیک و بیسکوئیت و شکلات و شیرینی،غذاهای دریایی،فلفل،مغزی جات و آجیل،گوجه و بادمجان و مرکبات، و بطور کل هیچ میوه و سبزی چه خام چه پخته استفاده نمیکنم به غیر از پیاز پخته همراه غذا، . پسرم از بدو تولد گرفتگی بینی داشت و هنوزم داره و قطره سدیم کلرید اثری نداره،. در خواب و بیداری بینی اش رو میماله که باعث بیدار شدن از خواب و بی قراری و گریه هستش، دور دهنش دون دون قرمز داره،خواب روزانه سبک ده دقیقه ای داره، خانواده پدریم سابقه آلرژی یا زکام دارن،پدرم آسم دارن، دخترم در پنج ماهگی متوجه اگزما شدم که با دارو و پرهیز غذایی خوب شد، .این خارش بینی خیلی پسرم رو اذیت میکنه،گاهی اوقات دور چشم هایش قرمز میشه ، آب دهنش خیلی زیاد می ریزه، می خواستم بهش هیدروکسی زین بدم ولی ترسیدم بدون تجویز پزشک، . و البته غذاهای من شامل:گوشت بوقلمون،گوسفند،شتر،مرغ،زردچوبه،زنجبیل،پیاز پخته،رب خانگی،برنج،تخم بلدرچین،نان،خرما،قلوه کوسفند،انواع دمنوش های گیاهی،. خواهش میکنم یه داروی بی ضرر بدید که آروم باشه ازین خارش و بی خوابی ها. با توجه به مشکل کرونا نبردم برای فهمیدن وزنش،اخرین بار در 75 روزگی 5 کیلو و 400 گرم بود و الان باید حداقل 6 کیلو و نیم باشد. فقط مصرف هم زمان دارو های آنتی هیستامین و باکلوفن مشکلی ایجاد نمیکنه؟ ممنون از شما.
ببخشید فراموش کردم بگم مدفوعش اکثراً حالت چسبناک هستش و در غیر این صورت اسهالی.

سلام،مصرف اغلب آنتی هیستامین ها در کمتر از شش ماهگی توصیه نمیشه،و در مورد هیدروکسی زین اغلب در کمتر از دوسالگی نباید داد.توصیه من به شما در مورد علایم شیرخوارتون این هست که بهتر هست اول تست آلرژی براش انجام بشه و بعد در مورد رژیم شما تصمیم گیری انجام بشه.و فکر میکنم بسیاری از این مواد غذایی که مصرف نمی کنید رو مصرف کرد.اگر احیانا شیرخشک کمکی استفاده می کنید آن را قطع کنید و اول تست آلرژی انجام بدید

ببخشید،تست پوستی بدیم یا آزمایش خون، و چه زمانی تست رو انجام بدیم؟ تو همین چهار ماهگی تست بدیم یا بزرگتر شد؟
شیر خشک مصرف نمیکنه و فقط شیر خودم رو میخوره.

از بعد از اتمام چهارماهگی میتوان تست را انجام داد،تست پوستی بهتر از تست سرمی است.در مورد انجام تست پوستی میتوانید به فوق تخصص آلرژی مراجعه کنید.

🙏
تشکر از پاسخ گویی تون.