ا.د
عنوان :

اختلال هورمونی

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام،وقتتون بخیر،من حدودا 4 سال پیش صورتم جوشای زیادی زد و هردرمانی براش انجام دادم تاثیر نداشت تا اینکه به یک متخصص زنان مراجعه کردم،ایشون آزمایش تستوسترون برای من نوشتن و تستوسترون من خیلی بالا بود.سیپروترون کامپاند و سیپروترون استات تجویز کردن که از روز پنجم پریودم تا 3 ماه مصرف کردم،جوشها کامل از بین رفت و ریزش موهامم کمتر شد،و وقتی آزمایش دادم هورمونم نرمال شده بود،قرصام که تموم شد 3 ماه بعدش بازم جوشهام به همون شدت برگشت و موهامم ریزش پیدا کرد که باز آزمایش دادم و هورمونم بالا رفته بود،و طبق تجویز پزشک 3 ماه دیگه قرص مصرف کردم... این دروسه 4 سال ادامه پیدا کرد تا سال گذشته که من بازم بعد از 3 ماه مصرف قرصامو قطع کردم،بازم جوشهام برگشت ولی برخلاف دفعات قبلی جواب آزمایشم نرمال بود من حتی آزمایشمو بازم تکرار کردم و جواب نرمال بود اما به محض مصرف قرص ها علائم جوش و ریزش مو برگشتن... من الان واقعا خسته شدم و نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

سلام وقت شما بخیر لطفا به سوالات زیر جواب دهید
1 متاهل یا محرد
2 وزن و قد
3 موهای اضافه در صورت و سایر نقاط بدن دارید یا خیر
4 پریود منظم است یا خیر

مجرد هستم-قد 167 و وزن 64-موی زائد ندارم-پریودم منظم هستش
28سالم هستش

با توجه به اطلاعاتی که دادید بعید است که جوشهای شما بعلت مسائل هورمونی باشد جنس پوست شما به نحوی است که مستعد جوش است به همین دلیل تا زمانی که دارو مصرف میکنید بهبود می یابد پس از برطرف شدن اثر دارو دوباره ظاهر میشود . شما از دو دسته دارو میتوانید استفاده کنید هورمونی و غیر هورمونی . ولی هر دو گروه تا زمانیکه مصرف میشوند موثرند و پس از قطع دارو دوباره آکنه ظاهر میشود. توصیه میکنم بصورت دوره ای دارو مصرف کنید

خانم دکتر متوجه نشدم متاسفانه...الان یعنی من چه داروهایی و به چه صورتی مصرف کنم؟ اگه واضح بگین ممنون میشم،چون من به دکتر غدد دسترسی ندارم که بخوام حضوری برم
با توجه به اینکه مشکل من فقط آکنه نیست و بعد از قطع دارو ریزش موه هم میگیرم
ریزش مو
لطفا داروهای غیر هورمونی جایگزین هم بهم معرفی کنین
این نکته هم بگم خدمتتون که من از دوران بلوغ تا سن حدود 22سالگی که دچار مشکل هورمونی شدم جوش های زیادی نمیزدم ولی

Aldacton Tab 100mg #100
روزی یک قرص
finasteride Tab 5mg # 100
روزی یک قرص
Rokin Tab # 3 blister
از روز 5 پریود روزی یک قرص ، سه دوره

این نسخه رو بپیچید

آزمایشگاه لطفا
Ferritin, CBC ,25OH VITD , Zn,

این آزمایشات را هم بدهید