ف.ش
عنوان :

کیست و تخمدان تنبل

متخصص زنان، زایمان و نازایی
چندماهه دوماه و خورده ای پریود نشدم امپول پروژستون هم زدم با نوروسترون ولی نشدم باید چیکار کنم

سلام فاطمه جان
آیا قبلا پریودها منظم بوده؟
چند روز پیش آمپول پروژسترون زدی؟

قبلن هم مشکل داشتم یکماه فوقش نمیشدم بعد میشدم اون موقع کیست ریز ریز داشتم تخمدان تنبل نبود
الان هشت روز هست ک دوتا پروژسترون زدم و نوروسترن زدم
قبل از این امپولا 14 روز قبلشون باز امپول پروژسترون دوتا زده بودم
به جز امپول راهه دیگه داره

نگران نباش عزیزم .در حال حاضر سونوگرافی طبیعی هست و خوشبختانه ضخامت رحم زیاد نیست.دو هفته دیگه هم صبر کن اگر پریود نشدی ویزیت ویدئویی نوبت بگیر برات آزمایش بنویسم.

امپول ضرری برام نداره

امپولهای قبلی که زدین ضرری نداره ولی دیگه لازم نیست تکرار بشه