ل.ز
عنوان :

صدای حنجره

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام خانوم دکتر
چهارده روز پیش من ازتون مشاوره گرفتم بابت خشکی گلو .و گفتم که بعد از حساسیت شدید به فلفل شبها دچار خشکی گلو میشم و نمیتونم بخوابم.
شما گفتید فاموتیدین بخورم و پنتا پرازول.الان خداروشکر اون حالتو خوب شده فقط حنجره ام صدا میده وقتی دهنمو می بندم صدایی مثل ق
و صبح ها انگار یکم گلوم ورم داره بعد که مایعات میخورم بهتر میشه .ولی وقتی دراز میکشم انگار گلوم دل میزنه

باید چیکار کنم
من سی و شش ساله ام .

با سلام و عرض ادب
خدا را شکر که قسمتی از مشکلاتتون برطرف شده است.
از جهت صدای حنجره نیاز هست حنجره و تارهای صوتی تون با دستگاه دیده شود.بخصوص اگر بیشتر از 2 هفته ادامه داشته است.

صدای حنجره ام تازه پیدا شده
الان که دارو رو خوردم
ولی هر دقیقه دعاتون میکنم.خیلی حالم بد بود
برای خودتون و خانواده آرزوی سلامتی میکنم
یکم .قرص حساسیت میخورم شبها فست وور اونو میخورم بهترم

سابقه ی سینوزیت؟ مثلا گرفتگی بینی و آبریزش بینی؟ آلرژی؟ درد صورت؟

با توجه به سابقه ی حساسیت شما قرصی که مصرف میکنید خوب است.
اگر گرفتگی بینی دارید باید بینی تون حتما معاینه شود هرچند میتواند در زمینه ی حساسیت شما باشد

بله سینوزیت داشتم قبلا چند سال پیش
همیشه سرماخوردگی هام با آبریزش شدید بینی بوده
ولی الان آبریزش ندارم.
از وقتی اون ترشی فلفل و خوردم .انگار خلط پشت حلق دارم
خانوم دکتر هرجا نیاز بود من وجه واریز کنم بفرمایید
من بیشتر از حد حرف نزنم
🙏

خواهش میکنم. اینجا در حد ویزیت نمیشه کاری براتون انجام داد. صرفا راهنمایی و مشاوره هست .
مشکلات سینوس و سینوزیت شما ممکن هست باعث تشدید وضعیت شما شده باشد.
قرص فکسوفنادین ( یا همان فست وور) مناسب است برای برخی علایم شما ولی باید حتما علت های دیگر هم بررسی شود.
اگر چندان آزار دهنده نیست فعلا با سرم شستشو بینی خود را شستشو دهید و مصرف قرص شبی یک عدد انجام دهید .درصورتی که بهتر نشدید طی هفته ی آینده مراجعه حضوری باید داشته باشید.
درمورد حنجره ی شما بدون معاینه نمیشود قضاوت کرد ولی صرفا با توجه به شرح حال ممکن است خلط و التهاب مخاط باعث این حالت شده باشد .اگر بیش از دوهفته ادامه داشت و علی رغم شستشو و غرغره کردن حلق بهتر تشدید مراجعه جهت معاینه دقیق داشته باشید.
در مواردی مثل تنگی نفس و دشواری تنفس مراجعه ی شما باید اورژانسی باشد تا اکسیژن خون و راه هوایی شما بررسی شود.