م.ن
عنوان :

درد دنده

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی توموره ...
با سلام خانمی 33 ساله هستم آقای دکتر یک ماه هست که در دنده هام هم پشت هم جلو احساس درد دارم به هر نقطه از دنده هام دست میزنم دردناک هست.وقتی به پهلو میخوابم دو طرفه دنده هام واقعا دردناک میشن.انگار زحم هستن.آقای دکتر باید چیکار کنم.درد تو استخوان لگن دو طرف و ساق پام هم است.تو دو هفته پیش صیحا از خواب بلند میشدم انگار بدنم داغون بود و انگار ببخشید له شده بودم.ولی الان بهترم فقط در تو استخونام هست.بیشتر دنده ها و پایین کمر.به پزشک مراجعه داشتم و با معاینه و عکس گرافی گفتن نرمی استخوان و یه مختصر ارتروز مهره دارم.خیلس نگران شدم نمیدونم این یعنی روماتیسم دارم؟
از دنده هام بخوام رادیوگرافی انجام بدم هم قسمت جلو هم پشت باید تو نسخه قید بشه آقای دکتر یا خودشون پشت وجلو رو انجام میدن؟احتیاج به گرافی از ستون فقرات و لگن هست با تو جه به ام ار ای؟چون درد دارم بازم

با سلام ، جای نگرانی نیست ، منظور پزشک معالج این بوده که شما در محلهایی که معمولا غضروفی است مثل دنده ها و یا لگن بدلیل التهاب دچار درد هستید ، این اصلا ربطی به آرتروز نداره و در این سن کم اصلا إرتروز مطرح نمیشود ، بهتر است از نظر بیماریهای التهابی مثل روماتیسم بررسی شوید