A.A
عنوان :

اعتماد به نفس

متخصص روانپزشکی
سلام من شاغلم و حسابرس .تو زمینه کاری خودم با توجه به سابقه کاری خودم در میان همکارام بهترین نباشم جز بهترینام و مدارک حرفه ای مو گرفتم . منتها نمیتونم ازش استفاده کنم و در شرکت هایی که برای کار میریم از نظر سخنوری و اعتماد به نفس بسیار ضعیفم به طوری که کمک حسابرس و حسابرسی که با من سرکار می آیند بیشتر از من بخاطر فن بیانشون مورد احترام هستند و این قضیه بسیار در زمینه کاریم تاثیر گذاشته بیشتر موقع وقتی با مدیر مالی یا پرسنل شرکت صحبت میکنم بخاطر همین کمبود اعتماد به نفس نمیتونم خوب حرف بزنم جوری که اصلن نمی دونم چی دارم میگم و هرچی بلدم یادم می ره و گاهی نمیتونم خوب هم فارسی بحرفم و بعد از بیرون اومدن از اتاق خودم بخودم میخندم وقتی برای مصاحبه کاری هم که میرم همین مشکل را دارم نمیتونم خودمو ارائه کنم هرچی میدونم رو 1 درصد هم نمیتونم ارائه کنم و از نظر رفتاری هم چنان میشم که راه رفتنم هم خودم احساس میکنم بسیار متزلزله
من با کارگری روزمزد گرفته تا کار تو رستوران ها و کارت پخش کردن مدارکمو گرفتم و الآنم تو حرفه خودم از نظر حرفه ای آنقدر خوبم که دوستانم میگن ما بجای تو بودیم الان کلی کار می گرفتیم و کلی پول به جیب میزدیم و وقتی هم میبینم خیلی ها از من مشاوره مالی و مالیاتی میگرن درحالی که خودشون به شرکتها پولی میگیرن و مشاوره میدن در حالی که واقعن اطلاعاتشون خیلی خیلی کمه خیلی تاسف میخورم به حال خودم
ممنون میشم راهنماییم کنید بتونم خودمو خوب ارائه کنم و این اضطراب ترس یا هروی که هست موجب میشه نتونم خوب صحبت کنم و خودمو ارائه کنم برطرف بشه

نه همچین آدمی نیستم که دایم اضطراب فکری داشته باشم

یسری وسواسا مثلن دریخچال رو بستم باز میرم نگاه میکنم باز نباشه یک وقتهایی دارم ولی نه به صورت فراگیر
نه حالتی که. بگم گاهی خیلی پرانرژی باشم گاهی خیلی خالی نه نداشتم
خوابمم چشامو رو هم میذارم میخوابم
نه افکاری که بخوام آرزو کنم بمیرم نداشتم ولی خب گاهی به این که هرچی میدوم شرایط تغییر نمیکنه فکر میکنم ناراحت شدم ولی کلن انگیزه زندگی رو نداشته باشم اینجور نبوده برام

در چند هفته اخیر بیشتر وقت ها روحیه تون چطور بوده؟ افسرده و غمگین هستید یا معمولی و یا شاد یا اضطراب؟

معمولی بیشتر

پروپرانولول 20 میلی گرم 20 دقیقه قبل از مصاحبه و یا سخنرانی

این قرص رو قبل اوایل که کرونا اومده بود ترسش رو داشتم یک روانشناس بهم معرفی کرده بود مصرف کردم دوروز تپش قلبم بشدت اومده بود پایین گذاشتمش کنار
مواردی که گفتید واقعن برای من وجود داره مثلن در ورود به شرکت های جدید این ترسه بیشتره ولی دفعه دوم که میرم خیلی راحت ترم منتها باز شرکت جدیدی که میرم.تکرار میشه
من کرج هستم و اگر امکانش هم جلسات روان درمانی را باخودتون سپری کنم البته آنلاین که باشه خیلی بهتره چون مسیرم دوره

من در خدمتتون هستم. پیشنهاد میدم برای جلسه اول حضوری تشریف بیارید و یک زمانی را همان موقع برای جلسات هفتگی تنظیم کنیم

حتمن ممنونم چه روزایی و چه ساعتی میتونم خدمت برسم

از نیمه اردیبهشت ماه ، یک شنبه دوشنبه چهارشنبه مطب هستم از ساعت 15 تا 19
لطفا از قبل تماس بگیرید و از منشی وقت مشاوره هماهنگ کنید. متشکرم

🙏