ز.ط
عنوان :

از بین رفتن حس بویایی و چشایی

متخصص داخلی
سلام وعرض ادب
من حدودا تاریخ 20اسفند ماه حس بویایی و چشاییم رو همزمان از دست دادم؛ یک بار ویزیت دکتر داخلی شدم گفتن حساسیته و اسپری و قرص حساسیت دادن؛یک دکترم به صورت آنلاین قرص الیگوپین با منتول رو به من تجویز کردن؛ کلا هیچ علائمی ندارم( تب؛سردرد؛سرفه؛تهوع؛نفس تنگی و .. .) تقریبا 15روزه هر از گاهی کمی بعضی بوها رو حس میکنم ولی در مورد چشایی گاهی اصلا متوجه نمیشم،گاهی تو لقمه اول کمی طعمشو حس میکنم گاهی هم اصلا طعم بدی احساس میکنم..
و الان تقریبا نزدیک 60روز از این موضوع میگذره و اینکه طعم غذا رو حس نمیکنم من رو کلافه کرده؛ لطفا راهنمایی کنید(ضمنا اینم بگم 60روزه با خانواده داخل خونه قرنطینه ایم)

با سلام. اسپری بینی رو مرتب استفاده کنین و قرص ویتامین E 200 میلی تا دو هفته استفاده کنین. معمولا چند هفته طول می کشه تا برطرف بشه. اگر تا سه هفته دیگه رفع نشه بهتره پیش یه متخصص مغز اعصاب برین

تا بویایی تون کامل برنگرده برا طعم ها مشکل خواهید داشت متاسفانه

از سرم شستشو هم برای شستشوی بینی استفاده کنین . با سرنگ تغذیه حدود 40 سی سی از سرم رو بکشین و داخل بینی بریزین ( در حالت ایستاده و سر خم شده کمی به عقب ) روزی دو بار اینکار رو انجام بدین