ع.ف
عنوان :

لرز

متخصص داخلی
باسلام و وقت بخیر امروز صبح حس میکنم لرز دارم ولی تب ندارم دمای بدنم 36.7 درجه است ایا لرز میتونه از علائم اولیه ی کرونا باشه؟
تنگی نفس ندارم
سرفه هم تقریبا ندارم
سیمبیکورت مصرف میکنم

سلام
بلی لرز می تونه علایم کرونا باشه. فعلا صبر کنید یک عدد قرص سرما خوردگی مصرف کنید و 24 ساعت بعد به من گزارش دهید.

بعد ببخشید دکتر لرز دائمی یا گذرا؟ الان حس میکنم ی مقداری کمتر شد

سلام مجدد
لرز گذرا مشکلی نیست

🙏