ع.ر
عنوان :

م. م

فوق تخصص ریه
سلام آقای دکتر وقت به خیر
دقیقا از تاریخ 4 اسفند با خارش گلو سرفه های من شروع شد. سرفه هام خیلی شدید بود به طوری که تقریبا هر سرفه من حدود 10 تا 15 تانیه طول می کشید به نحوی که صورتم کاملا قرمز میشد و دچار تنکی نفس میشدم به پزشک مراجعه کردم و یه سری دارو برام تجویز کرد ند ولی خوب نشدم و سرفه ها ادامه داشت تا به توصیه گزشک از اسپری سالبوتامول استفاده کردم شدت سرفه هام کمتر شد بعد از 10 روز اسپری رو قطع کردم. به توصیه اطرافیان شیر و زردچوبه مصرف کردم خیلی بهتر شدن ولی همچنان در روز 5 تا 6 بار در روز سرفه میکردم وتا الان قطع نشده هر چند وقت یک بار احساس درد در گلو دارم البته به شکل خفیف و در قسمت گردن در بعضی قسمت ها به صورت دو طرفه احساس درد در قسمت پایین نزدیک به ترقوه یا لوزه ها میکنم. و مشکل اصلی من اینه که در مدت این دو ماه و نیم نمیتونم با صدای بلند صحبت کنم و یا بخندم ویا نفس عمیق بکشم چون حتما به سرفه می افتم

سلام. فعلا می توانید از اسپری سیمبیکورت 160 هر 12 ساعت یک پاف و شربت دیفن هیدرامین هر هشت ساعت یک قاشق استفاده کنید و پس از آن در صورت عدم بهبودی جهت بررسی به پزشک ریه مراجعه کنید

ممنون. آقای دکتر علت چیه آخه خیلی طول کشید وتا حالا سابقه نداشته این قدر سرفه بکنم یه کم نگران شدم
چه مدت داروها رو ادامه بدن

احتمالاً بیش فعالی راه هوایی یا آسم خفیف است

علتش چیه
من قبلا مشکلی نداشتم
چه جوری مطمئن شم علت چیه
تشخیصی خاصی داره
راه

فعلا صبر کنید تا شرایط کرونا تموم بشه بعد تست تنفس بدین.