م.م
عنوان :

مشگل ریه و سرفه

فوق تخصص ریه
Ct مادرم هست سرفه های مقطعی چند بار در روز داره ولی شدیده خلط خونی نداره و3 ساله دیالیز میشه
دکتر مرکز دیالیزش گفته چند تا لکه در ct دیده میشه خودم هم جواب رو خوندم متوجه شدم چند گره وجود داره و بزرگترینش 9 mm هست
؟

با سلام با توجه به نمای سی تی اسکن و تست های تنفسی انجام شده در حال حاضر اقدام به خاصی نیاز ندارند درمان کم خونی و نارس هگل ایشان را انجام بدهند و حدود دو تا سه ماه بعد مجددا سیتی اسکن انجام بدم و مقایسه با سیتی قبلی صورت بگیرد

نارس هگل چیه دکتر
و این لکه ها چی هست منظورم اینه که توده است یا چیزه دیگه ای هست منظورم اینه بیماریشون چیه و درمان سرفه هاش چیه

نارسایی کلیه منظور بوده که اشتباه تایپی بدین صورت تایپ شده.

یک دوره ازیترومایسین 500 روزی یک عدد برای 6 روز و شربت دیفن هیدرامین هر 8 ساعت و مراقبت از افزایش وزن در فواصل دیالیز.

لکه ها باید در سی تی کنترل بعدی بررسی بشن تا اگر نیاز به اقدامی هست براشون تصمیم گیری بشه

دکتر احتیاجی به ازمایش خلط ویا نمونه برداری نیست؟ احتمالا توده بد خیم نییست میخوام بدونم که اگر کاری که چند وقت دیگه باید انجام بدیم زودتر انجام بدیم
اگر در سی تی بعدی چه اتفاقی بیوفته احتیاج به اقدامه و چه اقدامی لطفا تمام احتمالات رو بهم بگید
سپاس

الان نمو نه برداری نمیشه. خیلی کوچک هست.

اقای دکتر یکم واضح تر توضیح بدین
ببینین اقای دکتر مادر من حد اقل 2 ساله داره از سرفه رنج میبره ولی تا بحال ct نداده بود . العان دلیل سرفه هاش رو نفهمیدیم شما هم نمیگید این لکه ها طبیعیه اختلاله بیماریه چیه بلاخره درمان چیه؟
این که میگید ازیترومایسین بخوره فکر میکنم برای کسیه که تازه مشگل براش پیش اومده
اقای دکتر من همچنان منتظرم
اقای دکتر چرا جواب نمیدین
؟
ماشالله اسم خودتون رو گذاشتین دکتر به نظرم نتونستین تشخیص بدین

ماشاله به شما که متوجه نوع مشاوره ای که میخواهید نیستید. فکر میکنید کار پزشکی سحر و جادو هست؟ اگر همچین توهمی دارید که نیاز به مشاوره ندارید . این محیط برای رفع نیازهای توصیه ای هست نه برای اقدامات تشخیصی با 4 تا عکس نامشخص. منم بیکار نیستم که هر لحظه پاسخ سوالات رو بدم. طبق قرار دادی که دارم در زمان تعیین شده سوالات رو پاسخ میدم. ندولهایی که ریه ایشون هست اگر تشخیص لازم دارید باید نمونه برداری بشه. اگر خیلی علاقه دارید همین الان بفهمید چی هستن می تونید برید پیش جراح توراکس و در خواست کنید اگر کسی قبول میکنه در قبال پول براتون قفسه سینه ایشون رو باز کنه و نصف ریه ایشون رو در بیاره خودتون میدونید ولی در علم پزشکی زمانی اقدام به نمونه برداری میشه که احتمال تشخیص بالا باشه و در مواردی که ممکنه ضایعه بعلت عفونت باشه با درمان خودش رفع میشه و دیگه نیاز به نمونه برداری نیست. انتخاب با خودتون.