ا.م
عنوان :

عکس

متخصص چشم پزشکی
سلام دکتر این عکس رو انجام دادم امکانش هست چک کنید مرسی خیلی ممنون دکتر
میشه سریع جواب بدید خیلی ممنون

با سلام
نمره ی چشمتون ؟
دیدهرکدام از چشمها به تفکیک ؟
سن؟

سلام
نمره سمت راست 75
چپ 1
21 سال
دیدم بدون عینک خوبه
با عینک عالیه

دلیل گرفتن عکس چی بوده ؟

چشمم سوزش داشت

چیز خاصی توعکستون مشهود نیست

عینکتون رو همیشه استفاده میکنین ؟

دکتر خیلی ترسیدم چیکار کنم
یه دکتر دیگه از همین برنامه گفت درجات خفیف اسیب عصبی دیده میشه
با عکس میدان دید تایید گیشه
میشه
راست گفته؟
رفتم دکتر با دستگاه ک چراغ میزنه و اینا همرو چک کرد فشار داد چشممو گفت چیزی نیس ولی اگ میخوای برا اطمینان بگیر عکس را

استفاده از گوشی تبلت و کامپیوتر خیلی محدود باید باشه و استفاده در محیط تاریک اصلا نبایستی صورت گیرد

ینی راست گفته؟؟؟
من اصا دیگه استفاده نمیکنم
دکتر گفت سوزش حساسیت فطره استریل اشک داد گفت بریز زیر چشمام انگاری شوره زده یه پماد داد

لکه های سیاه میبینین آیا وقتی به دیوار سفید خیره میشین ؟
ایا کسی از بستگان درجه ی یک آب سیاه دارد ؟

ن دکتر لکه نمیبینم بستگان درجه یک هم نع
نداشته

خیلی جای نگرانی نیست فقط برای اینکه خیالتون راحت باشه یه میدان بینایی میتونین بگیرین تا مطمعن بشین چیز خاصی نیست

خیلی جای نگرانی نیست ینی جای نگرانی هست ی مقداری؟؟؟
عکسم الان از همه نظر خوبه ینی؟؟
دکتر عینک رو برا سوالی ک پرسیدید همیشه استفاده میکنید یه مدت نمیزدم الان دوباره میزنم
شماره چشمم دوباره تازگی بررسی کردم مشکلی نداشت

چون همکارمون ویزیت کردن با دستگاه اگر عصب مشکلی داشته باشه حتما میگفتن بهتون و علائمی هم که گفتین ربطی به عصب بینایی نداره اصلا ولی چون بنده ویزیت نکردم شما رو میتونین یه میدان بینایی بگیرین تا صدرصد بگم مشکلی هست یا نه

عینک رو همیشه بزنین صدرصد مشکلتون حل خواهد شد و مواردی که گفتم رو رعایت کنین

توی این سن معمولا نادر هست که عصب چشم مشکلی داشته باشه مگر اینکه ارثی باشه خدارو شکر گفتین کسی توفامیل نیست

من 3 روزش پیش رفته بودم پیش یک دکتر دیگه که کارشم خیلی خوب
اونم معاینه کرد
گفت فشار چشمت لب مرزه ولی هیچ دارو چیزی نداد
گفت 6 ماه دیگ بیا

خیالتون راحت اگر موردی بود حتما میگفتن همکارمون گفتم تو این سن نادر ه چنین مشکلی

پس عکس چی دکتر؟
عکس هیچ چیز منفی نشان نمیده؟
سوزش چشمام واسه چیه؟

خیر عکس موردی نداره سوزش هم بیشتر از خشکی چشم میتونه که علتش تو این سن بیشتر گوشی ها هستن

از کمپرس اب گرم میتونین روزی چند بار به مدت ده دقیقه روی چشماتون استفاده کنین سوزش چشم رو کاهش میده