ر.ر
عنوان :

جواب سی تی اسکن

فوق تخصص ریه
سلام آقای دکتر ،وقت بخیر،خسته نباشی
آقای دکتر مادر من مربض شما بود نصف قرص پردنیزولون 50 هر روز براش تجویز کرده بودین یه دوم تا 10 اسفند بعده اون تقریبا از اردیبهشت گفتین که یک چهاروم مصرف کنید الان هم گفتین یک چهارم یک روز در میان مصرف کند تا ویزیت حضوری
مادرم دوروز پیش رفته ستی اسکن این جوابش هس
حالا دستور بفرمایید که مادرم دارو رو قطع کنیم یا چه دستوری میفرمایید

سلام ظاهرا ضایعات کاهش چشمگیر داشته لطف قرص 5 میلی بگیرید یکروز در میان 1/5 قرص بخورند تا خرداد ماه ویزیت کنم

🙏