ا.گ
عنوان :

پوسیدگی دندان

دندانپزشک
سلام خانم دکتر،،،ببخشید من یه سوال دارم،،،،من الان چند سالی میشه یکی از دندانهای اسیاب دچار پوسیدگی و سیاه شدن شده،،،،و به مرور زمان بدتر شده در این سه چهار سال،،،،که این اواخر باز یکم دیگش شکست و کاملا سیاه بود اون شکستگی هم،،،،و داخلش رو خودم میبینم مشکی هست،،،،ولی به هیچ عنوان درد نداره،،،سوال من اینه ایا این عصب کشی حتما لازم داره؟ در کل فقط درد داشته باشه عصب کشی میشه؟ برای من درد نداشته اصلا در این سالها،،،،ولی دیگه میخوام برم برای ترمیمش این هفته،،،فقط به نظر شما عصب کشی میکنن یا خیر؟

ممنون میشم اینو پاسخ بدین،،،،و اینکه ایا درد هم داره اگه البته عصب کشی کنن،،،من از دردش یکم ترس دارم،،،،کلا بدون درد هست؟

سپاس

سلام بر شما
خیلی از مواقع مثا مورد شما چون پوسیدگی به تدریج و طی سالها پیشرفت کرده درد وجود نداره
وبه اصطلاح ما عصب میمیرد و علامتی ندارد و حتما باید عصب برای پیشگیری از عفونت و درد در آینده خارج شود
نیاز به عصب کشی با ویزیت حضوری بررسی میشه ولی طبق گفته شما احتمالش خیلی زیاده
عصب کشی در حین کار دردی نداره پس از رفع بی حسی ممکنه درد داشته باشید که طبیعیه و با مسکن کنترل میشه

بعد خانوم دکتر ببخشید،،،،این وقتی عصب کشی کردن بعدش چطور مطمئن میشن کامل انجام شده؟ عکس میخواد از دندان؟ چون من خوندم خیلیا گفتن مثلا بعد یک ماه یا دو ماه باز درد اومده سراغشون به خاطر اینکه عصب کشی درست انجام نشده یعنی کامل نبوده،،،،،،بعد این در دو جلسه انجام میشه درسته؟ یعنی عصب کشی و ترمیم دو جلسه وقت میخواد من خوندم در اینترنت؟،،،،،سپاس خیلی خیلی زیاد از پاسخ گوییتون،،،،
بازم ممنون از جواب دهیتون،،،لطف کردین واقعا

بله دو جلسه ای انجام میشه معمولا مگر در مواردی که در یک جلسه هم قابل انجامه
انجام درست و کامل هم باتوجه به عکس حین کار مشخص میشه و اینطور نیست که همیشه دوباره درد بگیره خیلی نادر پیش میاد به دلایل متفاوت
اگر دندانتون ریشه های خیلی سختی داره بهتره متخصص ریشه براتون انجام بده که دندانپزشک خودش سختی را از عکس متوجه میشود

🙏
سپاس فراوان خانوم دکتر،،،،لطف کردین،،