ا.م
عنوان :

عکس

متخصص چشم پزشکی
سلام دکتر این عکس را انجام داده ام امکانش هست بررسی کنید ببنیید مشکلی داره
دکتر امکانش هست سریع جواب بدید
مخاص اقای دکتر
پس چرا یک دکتر ب من نظر بد داو
ب من گفته اسیب خفیف عصب هست
در صورتی ک من تا حالا پیش 2 تا دکتر خوب رفتم حضوری معاینه کردن همچین چیزی نگفتن

در کل عکس ضخامت عصب خوبه
مناطقی از عصب مقداری نازکی داره که به نظر میرسه خطای دستگاه باشه. من براتون با فوق تخصص عصب مشاوره میکنم و خدمتتون میگم

تو همین برنامه با یک دکتر دیگه هم مشورت کردم گفتند ک مشکل خاصی نیست فقط اگر میخوای یک عکس میدان دید هم بگیر ایا لازمه از نظر شما
دیدم عالیه با عینک
خیلی مخلصم دکتر جان
بسیار لطف میکنی
موقع عکس هم چند بار بهم گفت تکون میخوری و خوب در نیمد عکست ممکنه از اون باشه؟

بد نیست اگه میدان بینایی VF 24_2 بگیرید که خیالتون راحت بشه.
علت اینکه این عکس رو براتون نوشتند چی بوده اصلا؟

پلک میزدم موقع عکس گرفتن دستگاه ممکنه دخیل باشه؟
چشم انجام میدم صبح
والا من یک دکتر خوب توی شهرمون ک اهواز هست رفتم معروفم هست شاید بشناسید دکتر خان نژاد
برای معاینه ک ایشون همه چیز را چک کردند گفتن همه چیز خوبه فقط فشار چشمت لب مرز برو 6 ماه دیگ بیا ن دارو داد ن چیزی
حالا یکی دوروز چشمم سوزش داشت رفتم پیش یک دکتر دیگر گفتند بازم با دستگاه معاینه کردند گفتتند از نظر من چیزی نیس چشمو فشارم دادن معاینه کردن گفتن سالمه اما اگر دوس داری برا اطمینان این عکس را بگیر

نگران نباشید، به نظر من خوبه
دستگاه فشار چشم اگه از این ها باشه که فوت میکنه توی چشم، اکثرا فشار رو بالا نشون میده
با این حال من با فوق تخصص های این مورد براتون مشاوره میکنم و خبر میدم

خیلی سپاسگزارم ینی اون عکس میدان دید قطعی میکنع سالم بودن را؟

بله
گرچه همین عکس هم دقت بالایی داره.
فعلا میدان دید رو نگیر، تا من خبر بدم

باشه چشم فقط شما کی میتونید به من اطلاع بدید که از دل نگرانی در بیام

در اولین فرصت که دوستان جوابم رو دادند من به شما اطلاع میدم

بله خیلی ممنون مرسی
🙏

موفق و سلامت باشید
از نظر من جای نگرانی نیست اصلا

خیلی ممنون دکتر جان انشاالله که چیزی نیست
فقط یکم سوزش چشم و خستگی تخم چشم اذیت میکنع

سلام. در اقوام درجه یک کسی سابقه فشار چشم داشته؟

طبق مشاوره همکاران ، چشم راست ، مشکوکه ولی میتونه طبیعی هم باشه.
به نظر من شما هم میدان بینایی انجام بده و هم oct سر عصب
هر ماه فشار چشم تون رو کنترل کنید، 6 ماه دیگه این عکس رو تکرار کنید.
البته معاینه حضوری سر عصب هم مهمه
ممکنه مثلا یه دونه خال مادرزادی، روی عصب چشم راست باشه که

این خال اصلا چیز مهمی نیست و ضرری نداره ولی میتونه عکس رو خراب کنه و ما رو گمراه کنه

سابقه سینوزیت ، میگرن و تیرویید هم در ایجاد درد و فشار پشت چشم موثره

سلام کسی در اقوام درجه یک نه
من اون دو تا عکس رو انجام میدم باشه
معاینه حضوریم با دستگاه کردند
مشکلی نبود
من میگرن دارم احتمالا
سمت راستمم هم میزنه
بعضی وقتا ب چشمم هم میزنه
ممکنته از اون باشه؟
الان اون دو تا عکس را انجام بدم جواب قطعی میشه داد؟

بله ممکنه از مسائل مغز و اعصاب مثل میگرن باشه. اون دو تا عکس کمک کننده است ولی پیگیری 6 ماهه و عکس مجدد 6 ماه بعد و مقایسه با عکس الان، قطعی میشه نظر داد

ام ار ای مغز دادم گفتن سالمه
ولی سردرد های میگرنی داشتم دکتر گفت احتمالا میگرن داری دارو هم داده
باشه من اونارو انجام میدم
اجازه بدید اون یکی را هم بفرسم
cct هم اتجام دادم
الان ارسال میکنم خدمتتون
عکس ها دیر ارسال میشند در این برنامه ببخشید
چطورن دکتر
دکتر این اپراتور ک عکس هارا گرفت گفت خوب هستند چیزی بلدند اینا؟
الان دکتر حضوری معاینه کردند گفتند فشار چشم 15

همه ی عکسها خوبه غیر از اون عکس اول که مشکوک بود.
اهواز فوق تخصص گلوکوم (فشار چشم) اگه داره حضوری یه ویزیت برو پیشش

کدوم عکس مشکوکو بود دکتر
اون عکس دیروزی را میگید؟
این دکتری ک امروز رفتم پیشش خیلی کارش خوبه متخصص چشم پزشکی و فوق تخصص جراحی شبکیه هستند
اون عکس شاید خوب نیفتاده بود
فشار چشمم امروز اندازه گیری کرد گفت نرمال هست 15

آره عکس دیروزی
برای احتیاط بیشتر یه ویزیت فوق تخصص گلوکوم بشید و یا چند ماه دیگه اون عکس دیروزی رو تکرار کنید تا با هم مقایسه شند.
به نظر من مشکلی نداری ولی یکی دو تا از همکاران فوق تخصص گلوکوم که باهاشون مشاوره کردم پیشنهاد دادند حضوری معاینه بشید بهتره
میخواند معاینه حضوری عصب بینایی رو با عکس ها مطابقت بدند
و بابت گلوکوم خیالشون راحت بشه که اگه نیاز بود قطره فشار چشم تجویز کنند حتی با وجود اینکه فشار چشمتون خوب و در محدوده نرمال هست
شاید نیاز باشه فشار چشمتون رو پایین تر از محدوده نرمال بیارند

باشه چشم اقای دکتر خیلی لطف کردی من فوق تخصص گلوکوم هم میرم فردا
یک میدان دید هم برام نوشت ک فردا باید انجام بدم اون هم
انشالله ک خیر هست بازم خیلی ممنون وقت گزاشتید سپاسگزارم
🙏
دکتر این عصب ها چرا این شکلی هستند؟
فرم طبیعی شون اینجوری هست؟

بله. شکل و حالتشون اینجوریه. دایره وسطی در افراد مختلف سایز مختلف داره