ف.ت
عنوان :

بدخوابی و بدغذایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر وقتتون بخیر، دخترم نزدیک چهار سالشه و بیمار خودتونه، از نوزادی تا یکسال و نیمگی نکسیوم مصرف میکرد برای رفلاکس، و تا الان قرص سیتریزین10 یک چهارمش رو برا الرژی میخوره، بسیار بدغذاس خیلی روزها اصلا غذا نمیخوره و عاشق شیرخشک متاسفانه شبها از خواب بیدار میشه و با گریه شیر میخواد، اقای دکتر مدتی هست که شبها اصلا خواب خوبی نداره و مدام این پهلو اون پهلو میشه و همش تکون میخوره یا خواب و بیدار است. ممکنه از رفلاکسش باشه؟ یا از گرسنگی؟ چون شام هم نمیخوره و من قبل از خواب بهش یک سیب یا موز میدم اصللا میل به غذا نداره . مولتی ویتامین هم بهش میدم همش میگه گرسنه ام اما غذا دوست نداره شاید سه یا چهار قاشق بخوره. و خواب شبش خیلی نگرانم میکنه نمیدونم چرا همش در حال تکون خوردن هستش. قدش 100 و وزنش 14.500 هستش. البته ازمایش اخرش رو دادیم کمی کمخونی داشت من قطره ی اهن میدم. و گاهی وقتها عذر میخوام در مدفوعش چیزهایی که خورده رو میبینم نمیدونم این خطرناکه یا نه. و اکثرا یبوسته البته الان کمی بهتر شده. ممنون که وقت میزارین اقای دکتر.

سلام فعلا رادیتین را روزی دو بار لدهید و ظهر ها سربت کیدیکر 6 سی سی تا سه هفته بهتر نشد معاینه لازم دارد