ع.ت
عنوان :

Mri

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی دست
سلام وقت بخیر
پدرم چند وقتیه درد زیادی در ناحیه لگن و پا داره
چند وقتیه مسکن میخوره و تاثیری نداشته
دکتر برای کمر و کمر ام ار ای دادن که جوابش و براتون ارسال کردم
لطفا راهنمایی کنید

با سلام و تشکر از شما
براساس ام ار ای استئوارتریت(ارتروز) در مهره ها و دیسک کمری در مهره 5 کمری دارند همچنین یک کیست در کلیه داشته اند درد پا ها اگر از ناحیه پشت لگن به پایین و ساق تیر می کشد می تواند مربوط به آن باشد من نمی توانم بر اساس فقط گزارش بگم که جراحی می خواهد یا نه بایستی کلیشه ها رو هم بفرستید ولی به هر حال خط اول درمان دارویی و تغییر شرایط زندگی است یعنی اجتناب از برداشتن جسم سنگین و شب ها در تشک طبی بخوابند یا روی پتو ، استخر و راه رفتن در داخل آب برای تقویت عضلات پشت و کاهش درد دیسکوپاتی موثر است ولی به دلیل کرونا فعلا توصیه نمی شود

همچنین لطف اگر ایشان بیماری خاص دیگری همچون دیابت و فشار خون و بیماری قلبی دارند بفرمائید تا در تجویز داروها مد نظر باشد

متشکرم
ایا کیست کلیه نیاز به جراحی دارد؟
🙏

حالا من تا جایی که توانستم ببینم در حال حاضر نیاز به جراحی نیست. برای کیست کلیه هم اغلب موارد کیست های خوش خیم هستند که به طور اتفاقی در همین تصویر برداری ها مشخص می شود و جای نگرانی نیست. برای دیسک کمر و درد تیر کشنده ناشی از آن ورزش هایی را معرفی می کنم و درمان دارویی نسخه می کنم که استفاده کنند و در صورت عدم بهبودی فیزیوتراپی ناحیه کمری و اندام ها پیشنهاد می گردد. ورزش هایی که میفرستم ورزش های ویلیامز برای دیسکوپاتی است

ورزش دوم مخصوصا با خم کردن یک پا روی شکم اول شروع کنند درمان دارویی که میفرستم استفاده کنند

درمان دارویی که خدمتتان فرستادم شامل داروهای زیر است
کپسول سلکوکسیب که نوعی مسکن و ضد التهاب است هر 12 ساعت با دوز 200 میلی گرم
قرص باکلوفن 10 میلی گرم فقط 10 عدد که نوعی شل کننده است هر شب یک عدد
قرص نوروتریپتیلین نوعی آرامبخش که هر شب یک عدد
آمپول ویتامین د یک عدد عضلانی
آمپول ویتامین ب 12 یک عدد

این داروها و ورزش ها رو انجام بدهند تا ببینیم تاثیری خواهد داشت یا نه من باز در خدمتم