ح.ا
عنوان :

سنگ کلیه

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی
سلام آقای دکتر
بنده چهار روزه که درد کلیه اومده سراغم و سونو دادم که سنگ رو نشون داد ، عفونت هم نداشتم
رفتم پیش متخصص اورولوژی گفت باید عمل درون اندامی بشی، میخواستم بدونم اولا تشخیص درمانی درست داشتن؟ راه ساده تری وجود نداره؟
دوم اینکه با این اوضاع کرونا نیازه که سریع درمانش کنم ، چون باید یه روز بیمارستان باشم ، البته خصوصیه و کرونایی پذیرش نمیکنه ولی بازم میترسم.
سونو رو هم ضمیمه کردم
ممنون

سنگ 7.5 میلی شما در دیستال حالب گیر کرده. احتمال دفع خود به خودی سنگ 10 درصد هست
اگه میزان کراتینین خون شما بالا نرفته باشه میتونین تا 10 روز دیگه صبر کنین و ورزش بکنین و مایعات زیاد مصرف کنین
البته مصرف کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد میتونه احتمال دفع سنگ رو بیشتر بکنه