ش.ع
عنوان :

دندانپزشکی کودکان

متخصص ارتودنسی (ارتودانتیکس)
سلام خانم دکتر خسته نباشید دخترم هشت سالشه نزدیک یه سال و نیم میشه که دندون جلوش تا نصفه در اومده و کجه و نمیاد پایین بنظر شنا نگران کنندس?

سلام دوست عزیزبعضا طبیعیه اما بهتره مراجعه کنید یک عکس رادیوگرافی گرفته بشه و مشخص بشه دندان اضافه یا مانعی برای رویش وجود نداشته باشه

اطلاعات تماس: خراسان رضوی ، مشهد، خیابان فلسطین، ابتدای فلسطین ۱۸، پلاک ۱۰، طبقه ۴
شماره تماس: 05137602475 و 05137602476

مسیر یابی با ویز مسیر یابی با گوگل مپ
البته دندون اضافه داشت ولی کشیدیمش

اطلاعات تماس: خراسان رضوی ، مشهد، خیابان فلسطین، ابتدای فلسطین ۱۸، پلاک ۱۰، طبقه ۴
شماره تماس: 05137602475 و 05137602476

مسیر یابی با ویز مسیر یابی با گوگل مپ